Page 1 of 1

Rogue..s Corner

Posted: Sat May 27, 2017 1:19 pm
by Rogue
voi pune câteva poze și desene făcute de mine în tinerețe...circa 13-14 ani.. încă mă pasionează asta ,dar nu mai am același timp la dispoziție :))


Image
Image
o prietenă
Spoiler: Arată
Image
http://s221.photobucket.com/user/io_pol ... 3.jpg.html
http://i39.tinypic.com/2n1ymbl.jpg
http://i43.tinypic.com/m7b681.jpg
necolorat
http://tinypic.com/view.php?pic=33ytlsh&s=5
http://i41.tinypic.com/2ezkxoy.jpg
colorat^


voi încerca să revin și cu desene mai recente (poze n-am mai făcut, nu am răbdare) când voi avea timp.

Re: Rogue..s Corner

Posted: Mon May 29, 2017 9:57 pm
by Lexy
Destul de interesante desenele..... Eu sincer nu ma prea pricep la asa ceva, poate doar la fotografiat. Imaginea cu prietena ta.....e geniala. Îmi place! ^.^ Aștept sa vii noi imagini și desene. ^^

Re: Rogue..s Corner

Posted: Tue Jul 04, 2017 9:15 am
by Donna
Imi place ca desenele tale tind sa fie cat mai corect reprezentate si chiar se intampla asta. Imi plac picturile caci mi se pare superb cum se imbina culorile. Acel desen cu rosu si verde ma captiveaza, nu stiu exact de ce, probabil ca tinde spre o iluzie optica. As fi curioasa sa vad mai multe. Ai incercat vreodata portrete? As fi curioasa sa vad cum ti-ar iesi.
Primele poze recunosc ca m-au facut sa ma uit la ele cu interes ca sa inteleg ideea din spatele lor. Asta este un lucru bun pentru ca mi-au ramas in minte si mi-au facut o impresie buna. Din nou, poate vei pune mai multe si imi voi putea face o parere si mai complexa.
Sper sa revii cu altele poate mai recente dar si daca nu-s recente atata timp cat sunt facute de tine eu nu am o problema.

Re: Rogue..s Corner

Posted: Wed Jul 05, 2017 9:05 am
by AdyAlex
Sunt miștoace...dar dacă zici ca astea sunt de cand aveai 13,14 ani acum presupun ca ai o evoluție mult mai bună de atat :) Vreau să văd cum arată un desen de al tău in prezent :)

Re: Rogue..s Corner

Posted: Thu Jul 13, 2017 10:27 pm
by Rogue
Vă mulțumesc ^^
Din păcate nu am un aparat foarte bun ca să postez ceva recent la desene. Voi încerca însă să fac cu mobilul totuși zilele astea și să postez ceva nou :D