La multi ani,Donna!!! ❤️

Post Reply
User avatar
Mikasa-Chan24
Grafician
Grafician
Posts: 1670
Joined: Fri May 05, 2017 6:59 pm
Nume: Misaki
Varsta: 17
Sex: Feminin
Rasa: Half-blood
Rang: Low Class

La multi ani,Donna!!! ❤️

Post by Mikasa-Chan24 » Thu Nov 30, 2017 4:32 pm

La multi ani,Donna! >:D<
Image

User avatar
Raven
Grafician
Grafician
Posts: 88
Joined: Sun Feb 19, 2017 1:08 pm
Nume: Alice Grey
Varsta: 18
Sex: Feminin
Rasa: Elf

Re: La multi ani,Donna!!! ❤️

Post by Raven » Thu Nov 30, 2017 5:40 pm

La muuulți ani și aniversare plăcută, Donna!! ^^

User avatar
Chiyo
Kage
Kage
Posts: 1070
Joined: Tue Feb 21, 2017 10:41 pm
Location: Neverland
Username AK: Chiyo
Nume: Inamori Izumi
Varsta: 19
Sex: Feminin
Rasa: Phoenix

Re: La multi ani,Donna!!! ❤️

Post by Chiyo » Thu Nov 30, 2017 6:12 pm

Heei, Donnișor. *hug* La muuulți ani!
Îți doresc -și aici- să te bucuri de acum înainte de această vârstă frumoasă, mult mai mult decât ai făcut-o până acum. (alături de cele două familii ale tale) Sper din suflet în ciuda a ceea ce poate crezi tu, să nu te schimbi -prea mult-. Rămâi la fel de blândă, cu un suflet cel puțin la fel de cald și frumos ca până acum. ;3 Dar pe viitor, te rog să ai grijă pe cine lași să se apropie de acesta. Nu merită să fie murdărit de persoane care nu știu cum să îl îngrijească. Căci ai nevoie de multăă îngrijire! Și iubire, știu știu. O ai pe a mea toată. :''>
Îmi ești cea mai dragă (nu vreau să devin prea siropoasă, dar știi ce înseamnă asta) și îți doresc tot binele din lume și toată fericirea, pentru că la naiba, le meriți! Dacă nici tu.. atunci cine? -.- Îți doresc în schimb să începi să te bucuri mai mult de tot ceea ce te înconjoară și să reușești să vezi binele chiar și acolo unde e greu de zărit. Nu în alții, că aici știu că poți, ci în tine, în viața ta, în ceea ce te înconjoară.
Eu voi fi întotdeauna alături de tine, nu ca să te ridic când cazi, nu ca să îți șterg lacrimile când plângi, ci să previn pe cât posibil acestea. (aviz la discuțiile noastre)
Cum arăți când zici că ”nu arăt bine”..
https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q= ... 1613938944
B.e.a.u.t.y.
ImageMix ;3

User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

Re: La multi ani,Donna!!! ❤️

Post by Donna » Fri Dec 01, 2017 8:18 pm

Mulțumesc pentru urări. Pentru că a fost un an (cu o eroare de cateva luni) în care am reușit să vă cunosc într-o oare care măsură pe voi cei din această comunitate ( deși cu timiditatea mea nu credeam că voi ajunge prea departe) voi lasă aici câteva cuvinte pentru cine doreste să citească și pentru că nu știu dacă în cele ce urmează voi mai avea ocazia să vă spun asemenea lucruri....

Imi aduc aminte cât de greu mi-a fost să dau primul post darămite să întru în vorbă pe chat dar voi toți sunteți deschiși și persoane bune și nu regret absolut nici o persoană întâlnită aici, mi-ar plăcea să putem păstra legatura dar mi s-a dovedit deja cât de fragilă este acest gen de legătură și cât de ușor o rup unii iar alții la fel de ușor o leaga mai strans. Sunt lucruri totuși pe care le regret, care puteau fi făcute mai bine sau măcar altfel dar sunt foarte multe întâmplări bune care m-au făcut chiar să plâng de fericire. Probabil că îmi voi mai aduce aminte de anumite momente peste ani. Imi voi aduce aminte atât de evenimentele care m-au întristat și dezamagit teribil cât și de cele care m-au făcut mândră că sunt aici și am putut face parte din comunitate.

Mulțumesc încă o dată pentru că mi-ati colorat experiență de pe forum și pentru că în acest an dezvoltarea mea personala a fost oarecum și datorită vouă iar eu mă simt in final câștigată. Dacă nu mai apuc să vă spun asta, vouă celor care cititi să știti ca din simplul fapt că navigați pe acest forum îmi dovediți că aveți ceva interesant, ceva frumos în voi.

User avatar
Midori-chan
Grafician
Grafician
Posts: 1259
Joined: Fri Mar 31, 2017 9:45 am
Username AK: Midori-Sakura66
Nume: Evangeline Samos
Varsta: 19
Sex: Feminin
Rasa: Telekinetica

Re: La multi ani,Donna!!! ❤️

Post by Midori-chan » Sat Dec 02, 2017 12:38 pm

La multi,multi ani Donna-chan!

Post Reply