Midori incearca->Pozele mele

User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 738
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Re: Midori incearca->Pozele mele

Post by Raikiri » Tue Jun 27, 2017 8:20 am

A treia, a șaptea, a opta și a noua se văd foarte înțețoșate, neclare, obositoare. Probabil din cauza camerei telefonului și/sau din cauza luminii slabe. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe calitate, chiar dacă telefonul tău nu suportă o calitate mai bună, să încerci anumite cadre, cu o lumină potrivită și să faci poze mai de aproape, bănuiesc că ar distorsiona mai puțin astfel (și nu folosi niciodată zoom-ul). Un exemplu ar fi acea carte care, deși se vede și ea înțețoșată, măcar dă o tentă, o nuanță de vechi, de demult, chiar dacă poza este făcută acum, pare a fi făcută acum 20 de ani (nu poți acuza o poză făcută acum 20 de ani, în schimb, poți acuza un peisaj așa neclar în 2017).
Deci ori pui accent pe calitate, ori pe obiectul fotografiei care ar trebui să fie interesant, inedit, incredibil (renunță la peisaje până nu faci rost de un aparat sau un telefon mai bun).
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

User avatar
Lexy
Jucător RPG
Jucător RPG
Posts: 2410
Joined: Thu Mar 09, 2017 4:20 pm
Location: Somewhere
Username AK: LexyChan
Nume: Kitsune
Varsta: 16
Sex: Feminin
Rasa: Demon vulpe
Rang: Heavenly Class

Re: Midori incearca->Pozele mele

Post by Lexy » Tue Jun 27, 2017 3:08 pm

Ce pot spune.....hmmm.... Îmi place mult poza cu trandafirul și cartea. Îmi lasă impresia de mister și vechi. (Nu m-am putut abține sa nu spun ca cartea acea este Harry Potter :)) :)) ) Rai are dreptate cu claritatea imaginilor, chiar dacă uneori neclaritatea poate da un efect foarte artistic. O alta imagine care mi-a captat atenția a fost cea cu apusul soarelui. Am obiceiul prost sa vad cat de des apusul soarelui, e foarte placut. Aștept cuminte noi imagini. Bafta în continuare!
Image
Sometimes you just gotta relax.

User avatar
Mikasa-Chan24
Grafician
Grafician
Posts: 1670
Joined: Fri May 05, 2017 6:59 pm
Nume: Misaki
Varsta: 17
Sex: Feminin
Rasa: Half-blood
Rang: Low Class

Re: Midori incearca->Pozele mele

Post by Mikasa-Chan24 » Tue Jun 27, 2017 3:20 pm

imi plac in special cea cu cartea (chiar e Harry Potter :''> ) cu pietrele,si cu floarea alba. Nici mie nu-mi ies pozele cu peisaje :( Cred ca e din cauza letefonului.

User avatar
Midori-chan
Grafician
Grafician
Posts: 1259
Joined: Fri Mar 31, 2017 9:45 am
Username AK: Midori-Sakura66
Nume: Evangeline Samos
Varsta: 19
Sex: Feminin
Rasa: Telekinetica

Re: Midori incearca->Pozele mele

Post by Midori-chan » Tue Jun 27, 2017 6:10 pm

Donna wrote:Ce dragute. Imi place cea cu cartea si trandafirul. Ai mers asa inspre o latura mai artistica. De asemenea este un plus poza cu posica. Ador pisicutele. Super, cand mai faci revino cu altele linistita ca vei avea de cine sa fie apreciate!
Multumesc,Donna!Stiu ca pot conta pe tine pentru o parere sincera!
Raikiri wrote:A treia, a șaptea, a opta și a noua se văd foarte înțețoșate, neclare, obositoare. Probabil din cauza camerei telefonului și/sau din cauza luminii slabe. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe calitate, chiar dacă telefonul tău nu suportă o calitate mai bună, să încerci anumite cadre, cu o lumină potrivită și să faci poze mai de aproape, bănuiesc că ar distorsiona mai puțin astfel (și nu folosi niciodată zoom-ul). Un exemplu ar fi acea carte care, deși se vede și ea înțețoșată, măcar dă o tentă, o nuanță de vechi, de demult, chiar dacă poza este făcută acum, pare a fi făcută acum 20 de ani (nu poți acuza o poză făcută acum 20 de ani, în schimb, poți acuza un peisaj așa neclar în 2017).
Deci ori pui accent pe calitate, ori pe obiectul fotografiei care ar trebui să fie interesant, inedit, incredibil (renunță la peisaje până nu faci rost de un aparat sau un telefon mai bun).
Da,ai dreptate.Din pacate peisajele nu imi ies bine din cauza telefonului,dar am zis ca daca tot le-am facut sa le pun totusi.Multumesc de sfaturi!
Lexy wrote:Ce pot spune.....hmmm.... Îmi place mult poza cu trandafirul și cartea. Îmi lasă impresia de mister și vechi. (Nu m-am putut abține sa nu spun ca cartea acea este Harry Potter :)) :)) ) Rai are dreptate cu claritatea imaginilor, chiar dacă uneori neclaritatea poate da un efect foarte artistic. O alta imagine care mi-a captat atenția a fost cea cu apusul soarelui. Am obiceiul prost sa vad cat de des apusul soarelui, e foarte placut. Aștept cuminte noi imagini. Bafta în continuare!
Aia cu trandafirul si cartea si mie imi place mult.Si da,cartea este Harry Potter :)) e cartea pe care o recitesc momentan ca imi plac rau volumele din aceasta serie.Si mie nimi place sa privesc apusul.Multumesc de parere!
KawaiiChan24 wrote:imi plac in special cea cu cartea (chiar e Harry Potter :''> ) cu pietrele,si cu floarea alba. Nici mie nu-mi ies pozele cu peisaje :( Cred ca e din cauza letefonului.
Dap,din pacate e din cauza telefonului.Pana pun mana pe un aparat de fotografiat,peisajele nu imi vor iesi bine deloc,dar tot le-am pus.Multumesc de parere!

User avatar
Rogue
Anbu
Anbu
Posts: 612
Joined: Tue May 09, 2017 8:34 pm
Location: Craiova
Username AK: psychotic bitch
Nume: Katharina Petrova
Varsta: 18
Sex: Feminin
Rasa: Kitsune
Contact:

Re: Midori incearca->Pozele mele

Post by Rogue » Sat Jul 15, 2017 9:12 pm

Sunt cam neclare, multe din ele ..
Drăguțe mi se par cea cu pietrele mov și cea cu cartea
Încearcă însă, atunci când o să ai ocazia, să-ți iei un aparat cât de cât bun, nu neapărat profesional cu cine știe ce obiectiv & shit, doar așa o să ajungi să faci treaba mai bună
Image

Post Reply