[STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post Reply
Patrick
Academy Student
Academy Student
Posts: 6
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:37 am
Location: Arad,România
Username AK: Patrick

[STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post by Patrick » Tue Jul 04, 2017 12:43 am

Image
Salut, tinand cont că sunt un mega fan Naruto, şi anul acesta am terminat cu BAC-ul.. am decis să fac un ,,Fanfiction story". Toată povestea Senhutsu este plasată spaţiul temporal cu 50 de ani după ce povestea Boruto ia sfârşit, iar Sarada Uchiha este aleasă Hokagele Satului ascuns între Frunze,Konoha.La 15 ani după ce povestea lui Boruto ia sfârşit, o nouă ţară îşi face apariţia pe harta mondială : Ţara Gheţii cu Satul ascuns între Munţi, Hyoton.
Image
Povestea începe din momentul în care satul Hyoton este atacat de nişte ANBU Konoha cu scopul de a extermina membrii clanurilor Enjeru şi Saito, cunoscuţi ca şi singurii succesori a măreţelor clanuri Uchiha şi Hyuga. Enjeru este clanul succesor Uchiha, deoarece în timpul masacrului provocat de Uchiha Itachi, un copil cu numele de Akihito Uchiha a reuşit să scape din mâinile lui Itachi, plecând peste ocean ajungând într-un teritoriu neexploatat de nimeni schimbandu-şi numele în Haruto Enjeru. Saito este clanul succesor Hyuga deoarece din cauza mişcării populaţiei, nişte membrii din clanul Hyuga au dezertat în Hyoton, întemeiându-şi clanul cu numele Saito.Personajul principal este Daisuke Enjeru, iar acesta este elev la Academia Ninja Hyoton, iar in ziua in care satul a fost atacat, acesta iesise de la festivitatea de absolvire. Daisuke mai are 2 frati, Ayumi Enjeru şi Daiki Enjeru, Daiki fiind mezinul familiei. Părinţii celor 3 sunt Haruto Enjeru şi Rina Enjeru.
Enjeru Clan (Haruto, Rina, Ayumi, Daisuke, Daiki) :
Image
Saito Clan (Nimichi,Sakura,Kyo) :
Image
Alte personaje principale (Morsu Shun, Usesu Souma, Boiesu Kaito, Bordasu Ken, Demansan Riku, Hachimi Akira, Marishi Michi, Katashi Sensei) :
Image

Sunt 6 mari capitole :
1.Începutul
2.Şocul
3.Răzbunarea
4.Inamicul
5.Alesul
6.Sfârşitul


Atentie ! Am publicat un rezumat scurt a primului capitol. Daca doriti sa cititi aceasta poveste sa-mi spuneti parerea dumneavoastra din acest ,,mini rezumat" si daca se merita sa postez story-ul (capitol-cu-capitol) pe pagina.

User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

Re: [STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post by Donna » Tue Jul 04, 2017 9:07 am

Mi se pare ca ai depus extrem de multa munca si numai pentru aceasta introducere in lumea povestirii. Sunt foarte curioasa cum va evolua actiuneaa, cum vei folosi aceste personaje si in ce punct se va ajunge. Pe mine m-ai captivat de la inceput. Astept cu nerabdare, sper foarte tare ca vei posta macar primul capitol si promit sa revin dupa el cu alt comentariu mai dezvoltat. Vreau sa iti dezcopar stilul de a scrie si o data cu el povestea.

Patrick
Academy Student
Academy Student
Posts: 6
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:37 am
Location: Arad,România
Username AK: Patrick

Re: [STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post by Patrick » Tue Jul 04, 2017 10:44 pm

Donna wrote:Mi se pare ca ai depus extrem de multa munca si numai pentru aceasta introducere in lumea povestirii. Sunt foarte curioasa cum va evolua actiuneaa, cum vei folosi aceste personaje si in ce punct se va ajunge. Pe mine m-ai captivat de la inceput. Astept cu nerabdare, sper foarte tare ca vei posta macar primul capitol si promit sa revin dupa el cu alt comentariu mai dezvoltat. Vreau sa iti dezcopar stilul de a scrie si o data cu el povestea.
Mulţumesc frumos !! Povestea este plina de actiune,drame şi comedie. Personajul principal fiind Daisuke Enjeru care incearca din rasputeri să-şi facă numele cunoscut ca fiind cel mai puternic Enjeru şi întrecându-l pe fratele lui mai mare, Ayumi Enjeru.

Patrick
Academy Student
Academy Student
Posts: 6
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:37 am
Location: Arad,România
Username AK: Patrick

Re: [STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post by Patrick » Tue Jul 04, 2017 11:14 pm

Ne aflăm în Satul ascuns între Gheaţă, la Academia Ninja.
Suntem în sala cu numărul 13, fiecare clasă avea 9 elevi, iar în total sunt 5 clase ( A , B , C , D , E ).În sala 13, se face prezenţa.
Numarul unu, Daisuke Enjeru, din clanul Enjeru. Cunoscut ca şi clanul succesor a marelui clan Uchiha. Se spune că în timpul dezertării marelui clan din Konoha, un membru din Uchiha a reuşit să fugă de mânia marelui Uchiha Itachi şi să ajungă peste cealaltă parte de ocean, direct în Ţara de Gheaţă, înainte fiind un tărâm gol. Ca şi calificative, Daisuke Enjeru are nota 8 la taijutsu, nota 8 la ninjutsu si nota 10 la genjutsu.
Numarul doi, Boiesu Kaito, din clanul Boiesu.
Este verisorul de sange a lui Daisuke, tatal lui Kaito fiind fratele lui mama elevului Daisuke. Ca si calificative, Boiesu Kaito are nota 8 la taijutsu, nota 7 la ninjutsu si nota 6 la genjutsu.
Numarul trei, Bordasu Ken, din clanul Bordasu.
Clanul Bordasu au abilitati intelectuale mega cunoscute celor din clanul Nara. Acestia gandesc cu o viteza incredibila, si gasesc solutii mai rapid decat oricine.
Ca si calificative, Bordasu Ken are nota 7 la taijutsu, nota 9 la ninjutsu si nota 9 la genjutsu.
Numarul patru, Demansan Riku, din clanul Demansan. Clanul Demansan au abilitati in general de viteza, folosind in mare parte energia spirituala pentru a-si baga chakra in picioare de unde se propulseaza cu o viteza incredibila. Ca si calificative, Demansan Riku are nota 6 la taijutsu, nota 10 la ninjutsu si nota 6 la genjutsu.
Numarul cinci, Maristu Michi, din clanul Maristu.Clanul Maristu are abilitati fizice, folosind partea musculara si chakra combinata pentru a ridica greutati enorme. Maristu Michi este si cel mai bun prieten a lui Daisuke Enjeru. Ca si calificative, Maristu Michi are 8 la taijutsu, nota 8 la ninjutsu si nota 8 la genjutsu.
Numarul sase, Saito Kyo, din clanul Saito. Clanul Saito este succesor al clanului Hyuga, pana acum niciun membru din clanul Saito nu si-a trezit Byakuganul, automat fiind succesorul clanului Hyuga, acest lucru il face pe Kyo si Daisuke sa aiba un lucru in comun : puterea Kekkei Genkai, adica au puteri transmise prin sange. Ca si calificative, Saito Kyo are nota 10 la taijutsu, nota 7 la genjutsu si nota 7 la ninjutsu.
Numarul sapte, Morsu Shun, din clanul Morsu.
Clanul Morsu se ocupa cu hranirea si ingrijirea animalelor satului Hyoton.
Ca si calificative, Morsu Shun are 9 la taijutsu, nota 5 la ninjutsu si nota 5 la genjutsu.
Numarul opt, Usesu Souma, din familia Usesu. Familia Usesu a venit in Hyoton din Ţara Vântului din cauza problemelor economice din sat. Ca si calificative, Usesu Souma are nota 6 la taijutsu, nota 8 la genjutsu si nota 7 la ninjutsu.
Si ultimul elev, elevul numarul 9, Pavicsus Akira din familia Pavicsus. Acestia au venit in satul Hyoton din Ţara Pamantului. Ca si calificative, Pavicsus Akira are nota 7 la taijutsu, nota 8 la genjutsu si nota 9 la ninjutsu.

Cu toate acestea fiind spuse, clasa IV A cu cei 9 elevi au promovat, iar urmatorul lor pas este cea de a trece de 3 examene pentru a deveni fiecare genin, dupa care toti vor fi repartizati la cate un sensei care ii vor indruma pana acestia vor ajunge Chunin.
-Doresc sa va felicit pe toti cei 9 elevi din aceasta incapere, sunteti unici fiecare in felul vostru, si vreau sa va multumesc ca m-ati ascultat in tot ceea ce v-am sugerat si aratat in acesti 4 ani de academie, spuse Kimito-Sensei.
-Nu se mai termina o data discursul asta? Spune Daisuke catre Kaito.
-Ei hai si tu.. parca nu ai un pic de inima pentru tot ce se intampla, tu nu iti dai seama ca de maine trebuie sa incepem cele 3 examene ? Examenul teoretic, examenul practic si dupa examenul din padurea interzisa.
-Nu ma speria Kaito, ca deja incep sa fac pe mine ! spune Daisuke cu o privire tampa.
-HEI VOI DOI !!! CUM INDRAZNITI SA VORBITI IN TIMP CE EU MAI UN PIC SI PLANG AICI ! Urla Kimito-Sensei pe cei doi verisori.
- Ne iertati Kimito-Sensei, e ultima data cand ne vedem in calitate de elev-profesor, si vreau sa va amintiti de noi ca fiind niste elevi zambareti, spuse Kaito incercand sa salveze situatia.
- In fine, cu toate acestea fiind spuse, maine la ora 9 dimineata veti fi prezenti toti 45 de elevi din cele 5 clase la scoala, veti sustine proba teoretica. In ce consta proba teoretica? Vi se va da un examen in scris, unde veti avea 10 intrebari grila , spuse Kimito-Sensei uitandu-se in toata clasa.
-Ai sa-mi bag piciorul, testele scrise nu prea sunt punctele mele forte, spuse Daisuke speriat.
-Daca veti lua nota de trecere, adica 5, veti trece dupa aceea la examenul practice, unde fiecare dintre voi va trebui sa faceti clonele jutsu. Daca faceti o clona jutsu aveti nota 5, daca faceti 2 clone veti avea nota 6, 3 clone nota 7, 4 clone nota 8, 5 clone nota 9 si 6 clone nota 10. Bineinteles, de cand s-a inventat acest sat, un singur elev a reusit sa faca nu 6 clone, ci 10 clone ca si elev la academie, si acela este Ayumi Enjeru, fratele mai mare a lui Daisuke Enjeru. Spuse Kimito-Sensei uitandu-se puternic la Daisuke.
-Cred ca sensei a vrut sa-mi atraga atentia sau ceva, spune Daisuke catre Kaito.
-Nu stiu ce sa zic, cei drept s-a uitat la tine, apropo.. ce face Ayumi? Intreaba Kaito.
-E in ceva misiune de rang C, probabil e in drum spre casa deja, il anunta Daisuke.
-Hei Daisuke, nu trebuie sa fii suparat sau ceva, ar trebui sa te mandresti ca fratele tau este respectat in sat, adica sa fim sinceri.. la doar 16 ani este deja Jounin si probabil va face parte din formatia ANBU in curand, asta inseamna ca si tu ai potential, iar cum ma cunosti deja tu pe mine , nu ma voi lasa la tine si la fratele tau mai mare indiferent de ce se va intampla, completeaza Kaito razand.
-Nu sunt suparat, chiar ma mandresc ca este asa de cunoscut si ca este puternic, ma face pe mine sa devin si mai puternic ca el, zambeste Daisuke.
-Vorbiti mai incet naibii, incercam sa-l ascultam pe sensei, voi chiar nu ganditi.. le atrage atentia Kyo celor doi.
Ultimele ore de la academie se termina, elevii merg impreuna intr-un parc unde de fiecare data dupa ore acestia mergeau impreuna pentru a sta de vorba.
- Va vine sa credeti ca am terminat cei 4 ani impreuna din Academie? spune Ken cu privirea in pamant.
- Ken, oricum vom fii 3 echipe a cate 3 membri, deci nu ne despartim definitiv sau ceva, spune Riku.
- Da Riku, dar faza-i ca am fost impreuna 4 ani la academie si acuma ne despartim, fiecare merge pe drumul lui ninja, completeaza Michi.
- Asa spune-ti de parca murim... spune balbaind Daisuke.
Cei 9 prieteni ajung la parc cand se aude o bubuitura puternica dinspre centrul satului. Cei 9 se uita unul la altul speriati.
- Ati auzit.. NU ?! Urla Shun.
- Da, s-a auzit dinspre centrul satului, oare ce poate fi ? intreaba Kaito
- Sa mergem ? intreaba Souma
- Nu ! Ati innebunit ? Abia stim sa facem 2-3 clone jutsu fiecare, doar nu credeti ca noi ne putem pune cu ceva pericol, mare sau mic fiind el, probabil vom incurca doar pe cei mari din misiunea lor. Raspunde Akira.
Daisuke fuge spre centrul satului.
- DAISUKE ! urla Kaito si fuge dupa el.
- AI DE CAPUL MEU, ASTEPTATI-MA ! urla Souma.
"Nu pot ramane in urma lui Ayumi pentru o vesnicie, daca fac ceva si rezolv de unul singur aceasta problema, voi deveni eroul satului si voi fi recunoscut ca fiind cel mai puternic Enjeru din clan ! " se gandeste Daisuke in timp ce fuge spre centrul satului de unde iese un fum imens. Cu cat paseste, acesta vede o cladire imensa care arde.
,,Ce naiba s-a intamplat aici ?" spune Daisuke in minte.
- PLEACA DE AICI ALTFEL O SA MORI ! urla un jounin catre Daisuke.
Cei 8 elevi il ajung pe Daisuke din urma.
- Ce naiba se intampla ? se intreaba toti vazand cladirea de 15 etaje prabusindu-se ca si cum ar fi nimic.
Cativa jounini ii escorteaza pe toti cei 9 elevi catre casele lor. Daisuke ajunge acasa si deschide televizorul.
,, TV NEWS 24/7 : Cladirea hyokagelui a fost cuprinsa de flacari, satul Konoha este satul suspect " Televizorul se inchide.
Rina Enjeru apare din spate.
- Nu este bine sa te uiti la asa ceva Daisuke, ai doar 12 ani.
- Mami, ce se intampla ? Spune-mi !
- Inca nu se stie, de la televizor se spune ca cineva a atacat cladirea kagelui.
- De ce ar vrea cineva sa il raneasca pe Kage ? Ce a facut el ?
- Noi nu stim nimic, Daisuke. Degeaba vorbim doar sa ne aflam in treaba. Cel mai bine este sa il asteptam pe tatal tau, trebuie sa vina acasa imediat.
Se deschide usa puternic si se incuie.
- RINA ! SATUL NOSTRU A FOST ATACAT DE KONOHA ! urla Haruto Enjeru.
- Cum e posibil asa ceva Haruto ? Konoha lui Sadara Uchiha nu ar face niciodata asa ceva. Spune Rina Enjeru.
- Konoha vrea eliminarea succesorilor marilor clanuri ale lor. Vor sa distruga clanul nostru si clanul Saito, pentru ca noi detinem ascuns puterea Sharingan iar clanul Saito detine ascuns puterea Byakugan, si avand aceste 2 puteri ar putea destabiliza puterea mondiala. Spune Haruto.
- Nu cred Haruto, Konoha e cunoscuta ca cel mai frumos sat si cuminte, de acolo au aparut legenda ca si Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha care au salvat lumea acum 50 si ceva de ani, spune Rina Enjeru.
- Rina, ei nu au de gand sa se joace, le este frica de ceva. Nu le stim frica, dar satul este acuma 100% securizat, avem membrii ANBU la fiecare poarta a satului, iar primul Hyokage este in viata, doar Dumnezeu stie cum, spune Haruto.
- De ce le poate fi frica ? Suntem doar un fragment pierdut micut din ceea ce inseamna Uchiha, nu ne putem compara cu un Uchiha pur sange.. completeaza Rina.
- Lor le este frica ca ascundem o arma puternica, am presimtirea ca Ayumi a atras atentia ca fiind un succesor a lui Uchiha si se gandesc ca ii paste pericolul, dar noi nu urmarim un al-5-lea razboi mare ninja, spune Haruto in timp ce dechide camera lui Daiki.Il priveste pe mezinul familiei dormind linistit.
- Sa nu incerce sa se apropie de familia mea, altfel ii voi omora chiar eu !!!
- Haruto, nu cred ca s-ar apropia cineva de noi, nu am facut rau nimanui.. spune Rina.
Daisuke priveste tot plapand, fara un pic de putere. Se aude usa trantindu-se si cineva intrand.
-Hei, nu va mai faceti grija, sunt aici in caz de ceva. Isi face aparitia Ayumi.
Rina si Haruto merg la acesta imbratisandu-l.
-Am auzit de ce s-a intamplat in sat acum cateva momente. Cei de la ANBU Konoha au anuntat ca nu ei au atacat, si nu a fost vreun ordin din Konoha, desi ce-i drept, cel care a atacat satul avea bendita cu Konoha pe cap, spune Ayumi.
That's all for today , urmeaza continuarea Capitolului 1 soon

User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

Re: [STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post by Donna » Wed Jul 05, 2017 6:37 pm

A fost o parte a capitolului cu extrem de mult dialog dar pot accepta asta pentru ca a introdus actiunea capitolului, a introdus multe personaje si per total a fost bine integrat. Am observat ca ai pus gandurile personajului ca ai introdus si ceva descriere deci incep sa am asteptari mai mari pentru continuare. Mici greseli exista dar de tastare, nu mi-a sarit in ochi vreo greseala gramaticala.
Sper sa continui si poate sa pui putin mai multa descriere. Sa vedem ce urmeaza sa se mai intample! ^^

Patrick
Academy Student
Academy Student
Posts: 6
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:37 am
Location: Arad,România
Username AK: Patrick

Re: [STORY] Senhutsu - A Naruto Story

Post by Patrick » Wed Jul 05, 2017 7:55 pm

- Multumesc lui Dumnezeu Ayumi ca esti bine, acum ma simt mai bine cand stiu ca voi 3 sunteti cu noi, spune Rina.

- Mami, slabe sanse sa patesc eu ceva, sa fim seriosi.. completeaza Ayumi razand.

-Stii cum se spune, daca esti asa puternic lasa pe altii sa-ti recunoasca puterea, spune Daisuke intorcandu-si capul ca un copil ingamfat.

-Hmmm... se uita Ayumi la Daisuke, se apleaca, salut si tie frate, si da ai dreptate. Ii pune mana in cap lui Daisuke. Am auzit ca maine ai proba teoretica si practica, sper sa il iei din prima si sa ne faci fericiti pe toti frate !

- NU TE MAI COMPORTA CA SI CUM AI FI MATUR ! urla Daisuke CAT DE CURAND NE JUCAM TOTI IMPREUNA PE AFARA, NU TE POTI SCHIMBA ASA DINTR-O DATA !

-Nu m-am schimbat ,doar mi-am dat seama ca in lumea Ninja trebuie sa fii foarte atent, si nu tot e facut sa fie roz, lucru de care o sa-ti dai si tu seama mai devreme sau tarziu Daisuke.

Daisuke intoarce spatele si merge spre camera lui. Pune mana pe clanta si isi intoarce capul spre familie.

- Nu uitati ca mai aveti 2 fii pe langa el. Si inchide usa puternic.

Acesta se pune in pat si adoarme. Se face ora 8 dimineata si ii suna alarma. Acesta nu aude alarma. Intra Daiki in camera si urla :

- TREZESTE-TE LENESULE AI EXAMENELE AZI !

Daisuke sare din pat speriat

- Ai de capul meu, nu pe mine nu pe mine !! Si isi da seama ca s-o trezit.

Ah, tu esti Daiki.

- Hai frate mai mare, peste o ora trebuie sa fii la scoala, astazi vei lua 2 examene ! Ii spune Daiki , si dupa ne putem juca pe consola !

- Sigur Daiki, acum lasa-ma sa ma pregatesc !

Daiki iese din camera. Daisuke sta cu capul aplecat.

,, Sper sa nu se intample astazi ceva la scoala".

Iese din casa, este ora 8:50, si este la o distanta de 1 km de scoala. Acesta merge pe jos. Pe drum se intalneste cu Kaito si Kyo.

- Salutare lume, astazi luam examenele da? spune Kyo

- Da..... spune Daisuke cu o faţă tâmpă ca si cum n-ar stii nimic
- Hai ma Daisuke, te ajut eu daca pot la examenul scris ! ii spune Kaito

- Mersi, ma simt mai usurat.. ii spune ironic Daisuke.

- CE??? SA STII CA SUNT MAI BUN CA TINE LA EXAMENUL SCRIS !

- Da , acolo macar.. ca in rest faci 1 clona jutsu iar eu 5.

- 5, nu 10 !

- Auzi, du-te dracului ! Macar pot face mai multe ca voi !

- Te crezi ce spui ? Se aude o voce de pe o casa.

Daisuke, Kyo si Kaito se uita in directia din care s-a auzit vocea.

Acestia vad observa o silueta pe acoperis, acea silueta sare in faţa lor.

- Numele meu este Otsutsuki Hahuya, fac parte dintr-un clan antic, cunoscut ca si stramosii clanurilor Uchiha,Uzumaki,Hyuga si Senju. Mai pe scurt, detin o putere enorma de tehnici vizuale, inca nu am habar exact ce putere am, dar o voi descoperi in curand. Voi cum va numiti ?

- Eu sunt Daisuke Enjeru, succesor al clanului Uchiha, si viitor utilizator de Sharingan !

- Tu Uchiha ? il intreaba Hahuya razand isteric.

- Ce e asa amuzant ? intreaba Daisuke

- Uchiha se afla doar in satul Konoha, Sasuke Uchiha, Sarada Uchiha, Sakura Uchiha si Naruto Uchiha, fiul lui Sarada , sunt singurii Uchiha ramasi, tu esti doar o copie ieftina a ceea ce inseamna Sharingan si Mangekyou Sharingan.

Daisuke sare cu pumnul spre Hahuya, acesta se fereste intr-o fractiune de secunda, ajungand in spatele lui Daisuke.

- WOW, cat de rapid ! Spune Kaito

,, Cum naiba a ajuns intr-un timp asa scurt aici ? " se intreaba Daisuke.

- Mai ai de lucrat , esti doar un incepator.Nu te pune cu Otsutsuki, vei ajunge doar o marioneta.

,, Ce viteza, si ce privire pe acest tip" se gandeste Daisuke.

- Voi fi cu ochii pe tine, Daisuke, spune Hahuya. Dupa care dispare ca o ceata.

- Ce sentiment neplacut.. spune Daisuke.

- Hai sa mergem rapid la scoala, ca pierdem timpul degeaba. Spune Kyo, acestia se pun sa alerge spre scoala.

Se face ora 9:02 si ei intra in viteza in clasa.
- NE SCUZATI CA AM INTARZIAT ! Urla cei 3 deodata.

-Haideti, ati ajuns in timp ! Spune unul dintre jounini.

Cei 3 isi ocupa locurile, iar examenul teoretic este pe cale sa inceapa. Se impart foile,pixurile si subiectele.

- Atentie viitori ninja, daca va prinde vreunul din supraveghetori ca veti copia, veti fi dati afara instant neputand ajunge genin anul acesta !

,,Ai de capul meu, sunt terminat ! Hai sa ma uit peste intrebari, poate stiu ceva .. hmm fractie aici, acolo grade , aici marci lexico-gramaticale, acolo formula , aha am inteles ........ VOI PICA EXAMENUL SI II VOI FACE PE PARINTII MEI DE RUSINE !!!! " spune isteric Daisuke.Trec minutele, mai sunt ramase 2 ore din examen din 3. Daisuke nu a scris nimic. Se aude o voce din spate, ceva intalnit recent.

- Imi dati voie la baie ?

Se uita Daisuke in spate, este acel Otsutsuki Hahuya.

,,Nu imi vine sa cred ca el este de varsta mea si devina genin abia acum, este prea puternic, mai puternic decat oricine pe care stiu eu cel putin " se gandeste Daisuke uitandu-se atent la Hahuya. Acesta trece pe langa banca lui, si lasa un biletel mic pe banca acestuia. Daisuke observa biletelul si asteapta sa se puna Hahuya in raza profesorului sa poata deschide rapid biletelul.

,, O miscare gresita, si voi fi dat afara din examen cat ai zice peste, nu cred ca vreau sa-mi dezamagesc parintii". Acesta deschide biletelul si gaseste raspunsurile finale. Uimit, noteaza rapid si preda testul. Mergand pe hol, acesta da de Hahuya. Cand trece unul pe langa celalalt se aude in urma acestuia un ,, Cu placere " soptit. Daisuke se intoarce, si observa ca Hahuya nu mai era in spatele lui. ,, Ciudat tip, acum 1 ora ma bateam cu el pe strada, si acuma ma ajuta ". Daisuke asteapta pana cand se afiseza rezultate, se pare ca a luat 10/10 , adica este ADMIS. ,,DAAAAADADADAD !!! Mai am 2 examene de luat si ajung si eu genin " Daisuke se bucura, dar in continuare este cu gandul la acel Hahuya care suprinzator l-a ajutat pe Daisuke. Toti cei 9 elevi au fost admisi , Daisuke avand punctajul maxim 10/10 urmat de Kaito cu 9/10 si Kyo 8/10.

- Cum naiba ai luat tu 10/10 ? il intreaba Kaito
- Eh, am invatat mult ieri seara, minte Daisuke zambind

- Ai invatat pe naiba, ai copiat 100%, dar nu prea ai avut colegi inteligenti pe langa tine.. deci nu stiu cum ai reusit ! Ii spune Akira trecand

- HEI AKIRA TU CAT AI LUAT ? AH DA 5/10 ESTI ULTIMUL DIN LISTA ! Spune asta razand Daisuke

- MACAR NU AM COPIAT LASULE ! Urla Akira inapoi

Cei 2 se incaiereaza, dar un jounin ii desparte.

- Peste 5 minute aveti proba practica, pregatiti-va chakra si lasa-ti prostiile.

Cei 2 se indeparteaza unul de celalalt si isi vede fiecare de drum.

Trec minutele foarte rapid, si deja toti cei 45 de elevi se afla intr-o sala imensa.

- ELEVI, ASTAZI ACESTA VA FI ULTIMUL EXAMEN, IAR MAINE VETI INTRA TOTI IN ULTIMA PROBA : DUELUL 1 VS 1 !!!

- Cum adica ? Ultima proba nu era intrarea in padurea interzisa ?

- NU, REGULAMENTUL A FOST SCHIMBAT O DATA LA 5 ANI. Anul acesta s-a schimbat. Dupa proba de astazi, veti avea 1 luna la dispozitie sa va antrenati dupa care va fi ultima proba. Atentie, si cei care pierd vor deveni genini ! Doar ca cei care vor castiga, li se vor da misiuni mai grele , iar misiunile grele vor urca shinobi la rankul urmator. Iar cei care pierd vor primi misiuni usoare, iar acestia vor trebui sa faca o multime de misiuni sa ajunga la urmatorul rank, deci ganditi-va bine ce faceti cu viata voastra. Spune Sensei.

- CU TOATE ACESTEA FIIND SPUSE, va vom lua pe fiecare pe rand, incepem cu clasa IV A, cei 9 elevi sunt obligati sa paseasca in faţă.

Cei 9 elevi pasesc in fata.

- ENJERU DAISUKE.

Daisuke se concentreaza, si isi elibreaza chakra.

,,Frate, astazi voi scrie istorie !" Acesta se concentreaza si face 9 clone.

- Ce ? 9... mai trebuiau 2 si il intreceam.. câtă chakra are Ayumi.. spune epuizat Daisuke.

- Felicitari domnule Daisuke, sunteti promovat ca si genin cu nota 10 la proba practica si proba scrisa.

-Multumesc.. spune dezamagit Daisuke dupa care lesina.
-Si-a folosit prea mult chakra, la maxim pot spune. Doar ca sa-l intreaca pe fratele lui, dar nu e diferenta mare intre ei, singura diferenta este seriozitatea. Ayumi a lucrat zi de zi si a ajuns sa faca 10 clone, iar Daisuke a luat tot in ras si a facut 9, probabil de se antrena facea 11 poate chiar 12 clone, este suprinzator acesti tineri elevi cat de rapid evolueaza, spune Katashi Sensei.

- Il voi duce eu acasa, completeaza Katashi. El va fi oricum urmatorul meu elev.

Katashi ajunge la casa lui Daisuke, bate la usa si deschide Rina.

- OH DOAMNE CE S-A INTAMPLAT ?

- Linistiti-va, fiul dumneavoastra a folosit prea multa chakra astazi la examene, a reusit 9 clone jutsu, suprinzator pot spune !

- Si cum s-a lasat sa isi consume toata chakra?

- Probabil dorinta de a-l intrece pe fratele mai mare a facut sa se intample acest lucru, a luat proba teoretica 10/10 iar proba practica tot cu nota 10. Aveti 2 fii foarte talentati, va felicit ! Iar acuma, unde il pot pune pe acest mini-campion ?

- Pe canapea puteti sa-l puneti, sper ca se va trezi peste cateva ore.

- Da, asa ar trebui. Doamna Rina, voi trece maine la dumneavoastra acasa cand va fi si sotul dumneavoastra, avem niste probleme de discutat legat de clanul dumneavoastra. Tinand cont ca sunteti succesorii clanului Uchiha, ar trebui ca fii dumneavoastra sa-si trezeasca Sharinganul din moment in moment. Ayumi este pe calea cea buna , si sper ca in curand acesta sa-si deschida cel de al-3lea ochi pentru ca este un luptator. Daisuke este un talent pur, nu a bagat in seama deloc orele si nu s-a antrenat asa mult ca Ayumi si tot era pe cale sa-l egaleze. Fii dumneavoastra sunt cei care vor face diferenta intr-un razboi, un razboi care sper ca nu va fii prea de curand.

Post Reply