Page 1 of 1

Recomandări

Posted: Sat May 27, 2017 1:35 pm
by Rogue
mă gândeam că ar trebui să existe și un topic cu recomandări! și cele pe care vrem să le facem noi general sau și în cazul în care cineva are chef de un anumit gen de film și vrea niște recomandări să le primească.

o să fac o listă eu , chiar mă consider cinefilă , cu câteva filme pe care eu le consider ”must seen”.

pe partea de filme psihologice / mind fuck type mie mi se pare extrem de bune Mr Nobody, Inception și Sucker Punch. lasă loc la multe interpretări și sunt ușor greoaie de înțeles la modul absolut, dar eu chiar consider că merită mult.

a fost multă vervă cu el și mulți au fost dezamăgiți, însă mie mi-a plăcut enorm din toate punctele de vedere și e vorba de Suicide Squad. e interesant să existe un film cu personaje negative ca fiind cele în lumina reflectoarelor

de asemenea , filmul meu preferat cu mai multe părți rămâne Pirații din Caraibe . efectiv e colosal și consider că e genul de film care e imposibil să nu îți lase o stare foarte, foarte bună.

nu prea privesc horror, însă Trăind printre demoni 1 și 2 (mai mult 2) mi s-au părut ok pe partea asta și nu am regretat să le vizionez

un alt film care m-a impresionat , considerat poate puțin prea siropos ..? , este The fault in our stars, chiar mi-a placut.

also există clasice gen The notebook , ce nu pot fi ratate.

probabil voi mai reveni, deocamdată atât ^^

Re: Recomandări

Posted: Tue Aug 13, 2019 6:25 am
by AomineKise
Recomand filmul - La cinci pasi distanta -

Este povestea de dragoste dintre 2 adolescenti aflati in spital sa testeze un tratament pentru boala la plamani de care sufera.

Ei nu se pot apropia unul de altul la mai putin de 2 metri deoarece risca sa ia bacterii unul de la celalalt.

Este fenomenal. Pentru mine, merita Oscar-ul.