Sword Art Online va avea un sezon 3, numit Alicization

Post Reply
User avatar
Caciulacdlac
Jurnalist
Jurnalist
Posts: 103
Joined: Wed Feb 15, 2017 4:59 pm
Username AK: Caciulacdlac

Sword Art Online va avea un sezon 3, numit Alicization

Post by Caciulacdlac » Sun Oct 01, 2017 8:35 am

În timpul Festivalului de Toamnă Dengeki Bunko din Tokyo, a fost anunţat că seria anime Sword Art Online va primi un sezon 3, care va adapta arc-ul Alicization din seria originală light novel. Aşadar, noul sezon se va numi Sword Art Online: Alicization. Personajele principale vor fi în continuare Kirito şi Asuna, la care se vor adăuga noii-veniţi Alice şi Eugeo. Aceştia se vor juca un nou joc, numit Underworld.
Image


De asemenea, în cadrul aceluiaşi festival s-a anunţat şi un spin-off al seriei, centrat pe jocul din al doilea sezon al seriei. Anime-ul se va numi Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online, şi va avea personaje total diferite faţă de seria originală. Personajul principal este Karen Kohiruimaki, o fată foarte înaltă, dar care a primit în joc un avatar de un metru şi jumătate. Alături de Pitohui, o altă jucătoare, aceasta se va înscrie în "Squad Jam" o variantă a Baletului Gloanţelor, pe echipe.
Image

Primele două sezoane ale seriei Sword Art Online pot fi vizionate integral pe AnimeKage!

Sursa: ANN

User avatar
Blank
Genin
Genin
Posts: 124
Joined: Fri Mar 10, 2017 11:30 am
Username AK: c0mpleted
Contact:

Re: Sword Art Online va avea un sezon 3, numit Alicization

Post by Blank » Mon Oct 02, 2017 12:43 pm

Sper sa fie mai bun decat sezonul 2. Sincer al doilea sezon m-a dezamagit enorm, a schimbat povestea facand acolo o amestecatura de parca ar fi fost ceva interesant cu toate astea astept si sezonul 3 sa vad ce o sa fie si acolo. E doar o parere personala.
Image

SpooNNN
Academy Student
Academy Student
Posts: 1
Joined: Mon Nov 06, 2017 7:15 pm
Username AK: SpooNNN

Re: Sword Art Online va avea un sezon 3, numit Alicization

Post by SpooNNN » Mon Nov 06, 2017 7:18 pm

Sper sa nu fie ultimul sezon,sezonul 2 cel putin primul arc ma cam dezamagit pana la episodul 5 dar este un anime foarte bun si sper sa primeasca cel putin inca 2 sezoane +filme,am verificat vanzarile si au avut vanzari foarte mari atat sezonul 1+film cat si sezonul 2+film si probabil va fi si un sezon urmator dar din pacate acest anime nu are un anume "scop" si este bazat foarte mult pe arc-uri,sper ca va avea mai mult de 24 episoade:)

Post Reply