Wit Studio va face o adaptare anime după manga Vinland Saga

Post Reply
User avatar
Caciulacdlac
Jurnalist
Jurnalist
Posts: 107
Joined: Wed Feb 15, 2017 4:59 pm
Username AK: Caciulacdlac

Wit Studio va face o adaptare anime după manga Vinland Saga

Post by Caciulacdlac » Wed Mar 21, 2018 7:51 pm

Un site oficial și un cont de Twitter au fost lansate pentru a anunța că seria manga Vinland Saga a lui Makoto Yukimura va primi o adaptare anime de către Wit Studio (care a produs și Attack on Titan). S-a lansat, de asemenea, și un teaser trailer pentru noua serie.
Manga Vinland Saga a debutat în anul 2005 și se află încă în publicație. Povestea îl are în centru pe Thorfinn, fiul unuia dintre cei mai mari războinici Vikingi. După ce tatăl său a fost ucis de către liderul mercenar Askeladd, acesta a jurat să se răzbune. Thorfinn se alătură bandei lui Askeladd pentru a-l provaca la un duel, însă este prins în mijlocul unui război pentru coroana Angliei. Seria a primit distincția de cea mai bună serie manga în anul 2012.

Sursa: ANN

Crowley
Academy Student
Academy Student
Posts: 2
Joined: Fri Mar 23, 2018 1:06 pm
Username AK: Crymaker

Re: Wit Studio va face o adaptare anime după manga Vinland Saga

Post by Crowley » Fri Mar 23, 2018 1:17 pm

Lol:))iar cu main care vrea razbunare..si aot si owari no seraph sunt tot asa sunt..presupun ca le place un mc mai baddas :))

DuncanFlex
Academy Student
Academy Student
Posts: 1
Joined: Wed Apr 04, 2018 12:26 am
Username AK: DuncanFlex

Re: Wit Studio va face o adaptare anime după manga Vinland Saga

Post by DuncanFlex » Wed Apr 04, 2018 12:34 am

Crowley wrote:Lol:))iar cu main care vrea razbunare..si aot si owari no seraph sunt tot asa sunt..presupun ca le place un mc mai baddas :))
Spre deosebire de Eren (Shingeki no Kyojin) si Yuuichiro (Owari no Seraph) macar nu vrea sa omoare o specie intreaga... Si sa vrei razbunare nu te face `badass`.

Post Reply