[Personaj Secundar]Yuri

Moderator: Moderator RPG

Locked
User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 721
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

[Personaj Secundar]Yuri

Post by Raikiri » Thu May 11, 2017 1:11 pm

Nume si prenume: Yuri Paipo no Shuringan Shuringan no Gurindai Gurindai no Ponpokopi no Chosuke
Sexul: M
Varsta: 20
Rasa: Sălbatic devotat
Informatii despre rasa: Salbaticii sunt salbatici. Nu stiu carte, nu pot citi si nici scrie, au putine obiceiuri si cunosc multe ritualuri. Nu pun pret pe viata altora. Nu se tem de moarte.
Abilitatea rasei: Rezistenta. Salbaticii sunt foarte rezistenti aproape in orice mediu, stiu sa supravietuiasca si sa se adapteze.
Slabiciunea rasei: Nu sunt deloc inteligenti, pot fi cu usurinta pacaliti(sunt naivi), nu poate deosebi prietenii de dusmani. Nu sunt obisnuiti cu tehnologia si sunt foarte prosti, dar fericiti.
Personalitatea: Yuri e vesel mai tot timpul fara un motiv anume. In putinele momente cand isi foloseste creierul, poate deveni trist si melancolic, cand nu-l foloseste, este vesel si optimist si prieten cu toti. Instinctele sale sunt foarte ascutite astfel actioneaza fara sa gandeasca si de multe ori, acest lucru i-a salvat viata, insa nu l-a ajutat sa se integreze intr-o societate civilizata. Are dureri de cap atunci cand vrea sa gandeasca.
Istoria: Yuri a primit numele dupa bunicul sau. Acesta din urma avea un nume mult mai lung, doar ca nimeni nu-i pronunta toate prenumele atunci cand era strigat astfel incat multe dintre ele s-au uitat. Yuri a trait intr-un trib mic de salbatici si a fost invatat inca de mic cum sa supravietuiasca in orice situatie. La varsta de 5 ani a fost aruncat pe un munte inghetat si lasat acolo timp de 3 ani pentru a invata sa domine natura si sa invinga moartea. Dupa aceasta perioada s-a intors la tribul sau purtand blana unui lup si avand la gat un colier plin cu dinti si coarne adunate de la diferite bestii pe care le invinsese. Capetenia l-a felicitat si i-a permis sa treaca prin ritualul sacru al tribului, ritual permis doar barbatilor adevarati. Pentru a trece de acest test, Yuri trebuia sa se urce intr-un copac ce masura aproximativ 15 metri in inaltime si sa se arunce de acolo in cap. Inainte de a face acest ritual, Yuri a facut fel si fel de antrenamente implicand gatul pentru a-si dezvolta sternocleidomastoidianul astfel incat sa nu-si franga gatul in urma cazaturii brutale. Copacul trebuia escaladat doar cu picioarele, era un test ce doar cei alesi il puteau trece. Cand veni ziua, Yuri era pregatit sa-si faca parintii si tribul mandru. In timp ce acesta escalada copacul (procesul dura cateva zile) tribul este atacat de bestiile lui Aku. Cand in sfarsit, baiatul ajunge in varf si urmeaza sa se arunce, toti cei din trib fusesera deja ucisi. Yuri sare in cap pentru a implini profetia si trece testul. Cand se trezeste, observa faptul ca toti cei din tribul sau fusesera ucisi. Fiind singur, se refugiaza in orasul Seirei cautand adapost.
Imagine:
Spoiler: Arată
Image
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

Crimson
Chūnin
Chūnin
Posts: 202
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:25 pm
Location: Bucuresti

Re: [Personaj Secundar]Yuri

Post by Crimson » Thu May 11, 2017 1:15 pm

Da.

Locked