Page 1 of 1

Plimbare

Posted: Sat Jul 22, 2017 11:42 am
by Midori-chan
Jessica se plimba prin parc.Abia ajunse in acel oras si voia sa il cunoasca mai bine.Nici nu se mutase inca la camin.Nu suporta caldura mare,asa ca se aseza pe o banca la umbra.Statea singura,nu indraznea sa intre in vorba cu cineva.Scoase o carte si incepu sa citeasca.Era o carte cu tehnici,caci carti de istorie se plictisea sa citeasca,tinand cont ca era o muza a istoriei si stia foarte multe.

Re: Plimbare

Posted: Sat Jul 22, 2017 12:08 pm
by Mikasa-Chan24
Scarlet alerga pe trotuar impreuna cu Kirara,un fel de exercitii fizice de care se apucase de curand de cand sosise in oras. Dar scopul era mai mult de a se obosi pentru ca nu prea putea dormi noaptea. Se aseza langa fata si bau putina apa. O,buna! Nu.... te-am observat... spuse ea cu mici pauze de respirat pentru ca se obosise. Purta echipament de sport turcoaz exact ca ochi ei.

Re: Plimbare

Posted: Sun Jul 23, 2017 8:26 am
by Midori-chan
Nu-i nimic!Jessica nu indraznea sa se prezinte prima.Daca spunea vreo prostie?Daca nu face o prima impresie buna?Isi punea prea multe intrebari.Se uita la fata mai atent.Faci sport?

Re: Plimbare

Posted: Sun Jul 23, 2017 3:34 pm
by Mikasa-Chan24
Mda...Cum te cheama? inghiti in sec incercand sa pastreze conversatia,Kirara sari pe bancuta si se incolaci in bratele lui Scarlet incepand sa toarca,isi inchise ochii in semn ca voia sa doarma

Re: Plimbare

Posted: Tue Jul 25, 2017 11:29 am
by Midori-chan
Eu sunt Jessica,dar imi poti spune Jessi.Jessica privii fata in ochi.Observa ca are niste ochi foarte frumosi.

Re: Plimbare

Posted: Tue Jul 25, 2017 11:35 am
by Mikasa-Chan24
Jessica..repeta ea. Frumos nume! ii zambi si o privi si ea in ochi. Eu sunt Scarlet. spuse ea cand isi aminti ca uitase sa se prezinte

Re: Plimbare

Posted: Fri Jul 28, 2017 11:28 pm
by Midori-chan
Fata zambi.Jessi vedea multi oameni cu animalute,ceea ce o facea sa vrea si ea unul.Isi lua cartea si incepu sa citeasca dar iai dadu seama ca e nepoliticos si o inchise.Totusi era prea timida ca sa scoata ceva pe gura,asa ca o mangaie pe Kirara.Hainele ei erau in totalitate negre si stia "chestia" ca hainele negre atrag caldura dar ea nu credea asta.Totusi nu stia sigur asta,fiindca nu purtase haine deschisr pana atunci.Pana si rujul ei era negru.

Re: Plimbare

Posted: Sat Jul 29, 2017 9:17 am
by Mikasa-Chan24
Zambi subtil. De ce porti negru? S..s-a intamplat ceva? Era putin nepoliticoasa dar nu isi dadu seama asa mai continua cu inca o intrebare. Nu ti-e cald? se scarpina la cap si privi spre soare incercand sa il priveasca pentru mai mult timp.

Re: Plimbare

Posted: Sat Jul 29, 2017 10:50 pm
by Midori-chan
Nu.Nu a murit nimeni,daca la asta te refereai.Poate doar umorul meu...Jessi isi curata tricoul de scame si continua.Ba da,imi e cald dar nu cred ca e datorira hainelor.

Re: Plimbare

Posted: Sun Jul 30, 2017 12:54 pm
by Mikasa-Chan24
Probabil. Zambi subtil privind-o pret de cateva secunde in ochi apoi isi cobora ochii cristalii asupra Kirarei,care atipise pe genunchii ei.