(Misiune) Sub acoperire

Moderator: Moderator RPG

Post Reply
User avatar
Lexy
Jucător RPG
Jucător RPG
Posts: 2396
Joined: Thu Mar 09, 2017 4:20 pm
Location: Luton
Username AK: LexyChan
Nume: Kitsune
Varsta: 16
Sex: Feminin
Rasa: Demon vulpe
Rang: Heavenly Class

(Misiune) Sub acoperire

Post by Lexy » Thu Aug 17, 2017 2:02 pm

Spoiler: Arată
Numar misiune: 5 C3
Titlu: Sub acoperire
Tip: Usoara
Locatie: Alte locatii ( pe puntea unui yahct)
Descriere: Mare afacerist organizeaza o petrecere distinsa cu invitati de seama la bordul propriului yahct. Guvernul cauta sa angajeze un bun spion care va fi trimis la petrece avand o identitatea falsa. El va avea rolul unui reporter si misiunea de a gasi dovezi suficiente pentru a incrimina gazda de coruptie. Se presupune ca acesta fura din fondurile armatei pentru a-si autofinanta afacerile necurate si astfel pune in pericol siguranta lumii. La bord se afla o valiza cu acte contrafacute si bani furati , aceasta valiza urmand sa fie data unui partener. Camera unde este tinuta valiza este pazita.
Obiectiv: Gasirea dovezilor.
Pagini/Randuri necesare: 4 pagini/35 randuri
Recompensa 400 credite.

Cum poate un războinic să câștige niște bani în zilele noastre? Normal ca prin misiuni. Exact la asta se gândea și Olivia când se indrepta spre avizier. Voia sa câștige niște bani. Poate își deschidea și ea o fierărie și avea nevoie disperata de bani. Ajunse pe la amiaza la avizier și completa niște formulare pentru o misiune. Era una de spionaj, perfecta pentru Olivia. Isi putea schimba ușor culoarea parului și a ochilor. La început ar fi vrut o misiune mai antrenanta, cu lupte și bătăi, dar ea nu se pricepea mai deloc la asa ceva. După ce se înscrise în misiune pleca sa se pregătească.
Fiind o petrecere sofisticata și mare pe yacht trebuia sa fie imbracata corespunzător. După ore lungi de cautat prin oraș după ceva frumos, dar și ieftin găsi rochia perfecta. Era o rochie neagra, pana la pământ, cu o tăietură mare în partea stângă. Era fără bretele și avea o curea aurie în jurul taliei. Rochia era perfecta. Comoda dar frumoasa și punea în avantaj forma de clepsidra a fetei. Echipata cu o gentuță simpla și neagra în care avea un carnețel și încă câteva lucruri importante pentru un reporter. Repede se făcu și seara. Întâi se îmbrăcă lejer și cu parul ei verde, normal. Cum ajunse aproape de yacht isi lua rochia neagra, iar parul verde prinse o culoare de un negru aprins și intunecat. Și ochii au avut de suferit, de la verdele pal, ca de chihlimbar devenise de un albastru intens și patruzantor. Isi lega parul cu o clama. Avea nevoie de o arma sau doua cu care sa se protejeze in caz de ceva. Deci isi puse un cutit mic si simplu undeva deasupra genunchiului incat nimeni sa nu-l observe si unul in curea, unde nu putea fi vazut decat daca erai atent apoi se indrepta spre yacht.
Spoiler: Arată
Image
Yacht-ul era pazit de doi bodyguarzi. Deci se putea intra numai cu invitație. Scârşni ușor din dinți. Nu avea invitație, și nu știa de unde putea lua una.
Se retrase pe moment. Era deja cam târziu și majoritatea invitaților au ajuns. Ofta lung. Singurul plan care îl avea acum era sa le distragă atenția celor doi. Portul mișuna de câini vagabonzi, deci era perfect. Pentru început se ascunse în spatele unei clădiri. Poseda un câine vagabond din apropiere și îl puse sa alerge spre unul dintre bodyguarzi. Câinele sari peste acesta și îl musca puternic de ceafa. Celalalt se grăbi să-l ajute, dar atunci Olivia își facu apariția și-l înjunghie pe la spate. Ii împinse cu greu peste yacht. Câinele începu sa înoate la mal, dar cei doi nu. Dădu din umeri apoi intra.
Spoiler: Arată
Image
Lua un pahar cu șampanie de pe masa apoi începu sa se plimbe prin jur și sa intre în vorba cu lumea. Acum ea era un reporter renumit de la ziarul local "Seiren". Primul nume care ii veni în minte a fost Katy Brown, deci asta a rămas. Lua mai multe interviuri de la persoane din jur, inclusiv deținătorul yachtului. Spuse ca petrecerea era una caritabila pentru a strânge fonduri pentru armata, dar cred ca toată lumea știa ca era o minciuna. După ce se baga în seama cu lumea încât sa nu fie suspecta se retrase într-o toaleta pentru a-și repara machiajul. Era o minciuna. Fiind în apropierea portului erau o groaza de pescăruși. Poseda unul și se plimba prin jur. Puse pescărușul sa privească prin aproape toate ferestrele care le găsea. Văzu ceva oameni care își făceau de cap într-un dormitor, alții beau o grămadă pana dădeau pe afara, alții erau afara pen7tru ca aveau rau de mare, doi bodyguarzi păzeau o camera. Cum văzu bodyguarzii isi dădu seama ca erau cei care păzeau camera în care se aflau dovezile. Memora traseul pentru ca era un yacht destul de mare și își facu un plan cat de cat în minte. Avea ceva dubii. Planul îl făcuse în câteva minute, pe moment deci nu era sigura ca o sa funcționeze 100%, dar merita o încercare.
Isi aranja ușor parul apoi se indrepta spre camera respectiva. Inspira adânc de câteva ori înainte sa se apropie de ei apoi începu. Cu pași micuți se apropie de unul și se împiedica în fata unuia. Se propti ușor de pieptul respirând greu și cald.
-Ugh...scuzați-mă, cred ca am băut prea mult. Chicoti dulce în timp ce încerca să se ridice, dar nu reusi. Atunci unul se oferise sa o ajute sa mearga pana într-un dormitor sa se odihnească. Cand ajunse în dormitor lua șansă și îl înjunghie cu cuțitul de la curea. Îl întinse pe jos și își șterse cuțitul de el.
Un yacht e un yacht. Și pe orice yacht trebuie neapărat sa existe cel puțin un șoricel. Exact și aici a fost. În timp ce se indrepta spre camera poseda un șoricel și îl puse sa se joace pe sub hainele ultimului bodyguard. A fost extrem.de hazliu să vezi ununde chinuindu-se cu un șoarece. De nervi se tot mișcă dintr-o parte în alta. Olivia prinse ocazia să-l împingă pe o fereastra. Șoricelul se salvase în ultimul moment astfel nu cazu cu tot cu bodyguard.
Acum ca scăpase de bodyguarzi dădu sa intre în camera, dar era încuiată. Bătu puternic în podea în timp ce se rotea pe acolo. Inspira de câteva ori și se calma. Nu era momentul pentru crize de nervi. Se puse în genunchi isi isi scoase o clama din par. Mai făcuse asa ceva deci dupa câteva minute bune în care rupse doua clame reuși sa deschidă ușa. Intra repede înainte ca cineva sa o vadă. Era o camera spațioasă și decorațiuni foarte sofisticate. Era o masa de lemn de stejar în mijloc, iar pe masa erau ceva foi albe, goale și o valiza.
Acea valiza avea toate dovezile necesare pentru ai arunca la răcoare. Deschise cu puține emoții valiza și găsi toată dovezile necesare. Le schimba cu foiile goale de pe masa, iar dovezile le puse în gentuță. Cand voia sa plece deținătorul yachtului intra împreună cu câteva persoane importante. Când o văzu pe Olivia fata lui deveni una socata și plina de răutate. Puse un bodyguard sa o prindă înainte sa fuga și lua valiza repede. O încuie pe bruneta în camera și pleca ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Olivia rânji diabolic. Demult voia să-și încerce bombele explozive și fumigene, dar nu a avut niciodată ocazia. Avea câteva de când a făcut practica. Cu o bomba exploziva arunca ușa în aer încât sa fie libera. Funcționa bomba. O lua la fuga spre ieșire. O lua prin sala principala încât bodyguarzii care o fugareau i-au pierdut urma.
Cu dovezile necesare bruneta se prezenta la o stație de politie. În mai puțin de o ora yachtul era înconjurat de politie. Au reușit să-l prindă pe făptașul la timp. Restul invitaților au fost interogați, dar majoritatea nu știau nimic despre ce făcea acesta. Olivia era obosita după atâta fuga. Isi folosise cam mult tehnicile și era vizibil obosita. Lăsă restul în seama politiei. Ea pleca spre cămine sa se odihnească. Destula adrenalina pe ziua de azi.
~The end~
Image
Sleep can't help a tired heart.
Personaj secundar

Post Reply