{Antrenaemnt} Telekinezie

Moderator: Moderator RPG

Post Reply
User avatar
Mikasa-Chan24
Grafician
Grafician
Posts: 1670
Joined: Fri May 05, 2017 6:59 pm
Nume: Misaki
Varsta: 17
Sex: Feminin
Rasa: Half-blood
Rang: Low Class

{Antrenaemnt} Telekinezie

Post by Mikasa-Chan24 » Sat Aug 26, 2017 4:09 pm

Image
NIVEL MEDIU

Informatii tehnica: Utilizatorul poate controla obiectele din jur fara a le atinge.Obiectele posedate consuma fiecare cate 10% din energia posesorului tehnicii iar telekinezia dureaza in jur de 5 post-uri si poate fi folosita de maxim trei ori intr-o lupta datorita energiei consumate.Doar obiectele care sunt situate in raza de 15 metri in jurul utilizatorului pot fi afectate. Obiectele posedate sunt cunoscute dupa faptul ca prind o culoare verzuie emitand o aura stralucitoare de aceeasi culoare.

Scarlet lua micul dejun,afara era frig si statea cu patura peste umeri.Isi facuse niste cafea si o bau fierbinte la geam cu patura inca pe ea.Era somnoroasa,strangea cana in mana cu manecile lungi ale bluzii peste degete.Tremura,probabil avea sa dobandeasca o frumoasa raceala. Isi scoase carte cu tehnici din sertar,o imprumutase acum doua zile si nu apucase sa o foloseasca.Acum ca avea doua locuri de munca nu mai avea timp la dispozitie pentru tenici.Rasfoii totusi paginile in speranta ca va gasi ceva interesant care i-ar fi putut capta atentia.Voia sa isi antreneze mai bine abilitatea dar stia cu nu v-a gasi prea multe detalii despre ea in carte.Era tehnica ei speciala si avea alte prorpietati ca telepatia normala. Erau mai multe forme de antrenament pentru aceleasi tehnici. Intr-un final decise ca e timpul sa invete telekinezia,era o tehnica populara si utila.Gasi in carte o metoda de antrenament pentru tehnica.Era de nivel mediu dar o putea adapta.Cartea era mai noua,deci si tehnicile fusesra inbunatatite. Tehnolgia se dezvoltase mult mai rapid decat se asteptase ea si fusese nevoie de cateva decenii pentru a se obijnuii.

Atepta putin pana cand vremea se mai incalzise putin.Era in continuare inorat si era posibil ca mai tarziu sa ploaie. Isi luase sabia si isi monta teaca la spate.Il echipase si pe Hermes cu ghearele artificiale pentru a fi pregatita pentru orice.Isi ascunse ninja saiurile in jacheta groasa si isi puse gluga pe cap,intr-o geanta isi puse apa,niste sashimi si cartea cu tehnici care avea un semn de carte la pagina cu tehnica pe care urma sa o antreneze. Le trezise pe Flower si Kirara.Isi lua la revedere de colegele ei si parasi caminul. Isi scoase telefonul si cauta un loc mai retras,o cladire in ruine sau un camp deschis unde s-ar fi putut antrena.Hotarase sa viziteze ruinele castelului Utgard.Era la periferia orasului,traversa centrul cu un autocar iar restul drumul o luase pe jos.Se simtea in forma cu toate ca inca ii era putin frig.Ajunse la ruine,castelul era situat pe un deal mai mic,Hermes o lua inainte prin zbor dar Scarlet hotara ca ar fi mai bine sa nu isi risipeasca magia pentru tehnica aripilor de vant.Turnul era intact dar zidul care il inconjura in vechime era in totalitate darmat,ieslele era facute praf iar lemnele si grinzile erau putrezite.Nu avea curajul sa intre in turn.Era exact cum se asteptase,avea nevoie de ruine pentru telekinezie.Isi scoase cartea din geanta si o aseza pe o piatra mai inalta si mai citi o data instructiunile de utilizare

Tehnica necesita concentrare multa.
Energia trebuie sa fie impartita egal pentru fiecare obiect posedat
Utilizatorul imparte aceeasi aura cu cea a obiectelor.
Utilizatorul poate poseda doar obiectele cuprinse in raza de 15 metri si tot pana la aceeasi departare pot fi trimise.
Tehnica este de nivel High dar poate fi adaptata nievelelor mai mici.
Energia este indreptata spre palme si exinsa in exterior spre obiectele care doresc a fi posedate


Citi ea cu voce tare,era singura,probabil.Nimeni nu o putea auzi. Inspira adanc si expira zgomotos. Isi scutura usor mainile in timp ce si le ridica,indreptandu-le spre caramizile crapate de pe jos. Isi concentra energia spre palme,asta avea de facut pentru prima data.Apoi incerca sa o scoata la exterior si sa le indrepte spre ruine.Era greu sa o contoleze cand aceasta se exinse in afara corpului,incerca sa revina sau sa o ia in alta directie.Incerca sa o mentina dreapta.Caramizile pe care le atintise era la doar 5 metri de ea. Bucatile inegale de piatra incepeau sa prinda o culoare verzuie din interior,de parca ar fi ars apoi exinzandu-se spre exterior caramizile incepusera sa straluceasca usor. Era uimita ca ii reusise atat de usor fara prea mult efort de a adapta tehnica. Isi ridicsa mainile,cateva pietre incepusera sa se ridice,dar nu toate.Deja simte cum ii consuma enegia,in lupta trebuia sa se miste mai rapid.Untunet ii intrerupse concentrarea iar pietrele se prabusisera la pamant. Ofta si isi cuprinse bratele cu palmele.Isi puse din nou mainile in fata corpului si extinse nergia spre caramizi dar si spre carte.Caramizile incepeau sa straluceasca,carte la fel,decise sa le ridice simultn pentru a nu consuma energia inutil.Ridica caramizile si apoi carte,Cu ajutorul energiei trase carte mai aproape de ea pentru a putea citi.Caramaizile pluteau in aer dar nu era suficient. Isi duse mainile la spate si apoi le intinse cu forta inapoi in fata.Pietrele se izbisera de cel mai apropiat perete nedaramat. Dar din pacate si carte
-O nu,nu,nu!Trebuie sa o returnez maine,nu pot sa o stric.Lua cartea de pe jos si o sterse de praf. Trebuia sa invete sa controleze energia astfel incat sa miste obiectele individual nu toate simultan.

Relua miscarile si ridica caramizile,dar si cartea.Depuse un efort mai mare rasfoind paginile cu telekinezia,aproape scapase carmaizile cand facu asta.Dadu din cap cand reciti regulile apoi inchise ochii si arunca caramizile spre perete.Cartea le urma aproape izbindu-se si de aceasta data daca Scarlet nu ar fi oprito la timp.Cel putin atat putea face.Repeta din nou pasii.Trimise caramizile spre perete acestea izbindu-se puternic si daramand si ce mai ramase din acel zid.Cartea ramase la ea intacta.
-INSFARSIT! striga ea extenuata. Hermes Se aseza pe alt zid si chiuii.Cativs nori cenusii invadasera cerul si in mai putin de cateva minute incepuse sa ploua. Avea inca gluga pe cap dar strpii reci ii patrunsera prin haine imprastiandu-se prin firele bluzei si a pantalonilor.Intrase in turn cat de repede putu incercand sa nu se impiedice de caramizi si crapaturi in pamant.

-uf..Cum voi putea cintinua antrenamentul asa? Se lipi de peretele rotund si isi scoase mancarea din genta incepu sa manance.Vantul patrundea prin crapaturile caramizilor iar acoul se lovea de peretii turnului producand un sunet oribil. Brusc ii veni o idee.Putea oprii stropii de ploaie cu ajutorul telekineziei.Ploaia era puternica,o motivatie destul de buna pentru a-si antrena tehnica.Iesii afara,animalele ce o insoteau ramasera in turn adapostiti sub aripile suficient de mari ale lui Hermes. Isi orienta palmele spre cer.Stropii se loveau violent de pamant si de ea.Nu privi in sus,incepea sa ii fie prea frig.Energia se extinse suficient de mult creeand o umbrela in jurul ei,sau cel putin ceva de genul.Stropii care se apropiau de ea incetineau,o ocoleau sau se opreau in aer.Oricat de mic ar fi fost obiectul tot ii consuma 10% din energie.Isi despartii palmele,stropii o ocoleau imprastiandu-se in jurul ei. Considera ca era suficient antrenametul pentru a putea controla bine telekinezia.Intra repede in turn gafaind obosita. Cazu in genunchi si se sprijinii de perete. Facuse un lucru nebunesc.Tipic ei dar risca sa isi piarda toata energia. Isi ridica mana dreapta si o indrepta spre cateva caramizi de afara,era prea slabita pentru a le putea misca.

Hotara sa astepte pana cand ploaia se opri.Isi lua rucsacul si porni spre casa,se formase noroi asa ca nu mai merse pe jos. Luase un autobuz pana la camin.Ajunsa acasa se puse in pat,isi facuse un ceai cald si il bau la geam cu patura peste ea privind fulgerele si furtuna ce urma sa apara.Langa ea staea si Hermes savurand privelistea de afara.
Dupa asta,mai repeta cateva zile telekinezia ori unde apuca sa fie singura pana ajunse sa o stapaneasca complet.

Post Reply