{Antrenament} Mai puternica.

Moderator: Moderator RPG

Post Reply
User avatar
Mikasa-Chan24
Grafician
Grafician
Posts: 1670
Joined: Fri May 05, 2017 6:59 pm
Nume: Misaki
Varsta: 17
Sex: Feminin
Rasa: Half-blood
Rang: Low Class

{Antrenament} Mai puternica.

Post by Mikasa-Chan24 » Sun Sep 03, 2017 1:07 pm

Dark Shadows
Nivel low
Image
Descriere tehnica: Utilizatorul isi poate controla atat prorpia umbra cat si umbrele obiectelor neinsufletite. Umbrele devin partial solide,utilizatorul se poate ajuta de ele pentru a ataca inamicul de la distanta dar nu acesta este scopul lor real.Umbrele pot acoperi adeversarul incetinindu-le miscarile si tehnicile,astfel o tehnica de nivel low va fi incetinita 50% in timp ce una medie doar 30% iar una high 15%.Raza de actiune a umbrelor nu poate intrece mai mult de 15 m.Tehnica foloseste elemtul intunericului dar poate fi folosita si de alte tehnici asemanatoare (cum ar fi magia)
Batea un vant rece iar parul brunet al Carolynei flutura usor acoperindu-i partial vederea.Isi dadu parul la o parte si isi aseza mai bine esarfa rosie. Era undeva pe la periferia orasului. Era singura singurica in fata unei case parasite dar care arata inca decent,doua etaje,geamurile erau sparte iar peretii exteriori erau acoperiti cu iedera,s-ar fi putut antrena in oras,nu prea ii pasa daca putea strica ceva dar deocamdata prefera sa nu atraga atentia. Manecile ii treceau putin peste degete,facuse asta intenionat din cauza frigului. Avea o jacheta neagra si niste blugi albastrii inchis. Probabil nu era cea mai potrivita tinuta pentru antrenament mai ales ca pantalonii nu erau prea flexibili. Deja se pregatise pentru acea zi,stia ce tehnica avea sa invete.Stia de foarte mult timp dar nu reusise sa o faca mai devreme.Dar...de ce? Pentru ca era mereu pe fuga iar acum ca Aku si vanatorii de vampiri nu mai prezentau o problema pentru ea,cel putin pentru un timp putea sa se antreneze linistita pentru a fi pregatita de orice. Avea la brau cutitul de vanatoare inchis in teaca lui.Isi duse mainile la el mangaind usor suprafata dura a tecii. Apoi cealalta mana si-o duse la barbie gandindu-se putin la tehnica inainte de a incepe.Verificase tot ce este necesar in biblioteca,nu avea nevoie de un inprumut caci avea o memorie destul de buna asa ca isi amintea bine instructiunile descrise in carte. Cateva ciori trecusera in zbor pe langa ea cracaind zgomots dar zgomotul lor fusese acoperit de suieratul vantului.Cerul era insa senin,alesese sa se antreneze acum,nu ii placea caldura totusi avea nevoie de putin lumina pentru a-si utiliza noua tehnica. Inspira si expira tare apoi isi mai aranja o data fularul.
-Bine,sa incepem. sopti ea privind in fata spre usa intredeschisa a casei,clanta fusese rupta deci nu se mai putea inchide iar acum se lovea de tocul ei de fiecare data cand vantul trecea pe acolo. Desi ar fi fost mai util sa se antreneze cu cineva incapatinarea ei nu o lasau sa faca asta desi stia ca putea oricand sa isi rezerve o lupta amicala in arena orasului. Isi sufleca manecile si incepu antrenamentul.

Ochii ei devenira din nou visinii de parca sangerau. Incepu sa se concentreze privind un bolovan al carei umbre ar fi vrut sa o fure.Nu ca nu putea face acelasi lucru si cu umbra ei dar era mai usor sa se concentreze pe umbra mai mica a pietrei. Soarele era chiar in fata ei iar umbrele se intindeau spre ea,mai avea putin pana la apus asa ca trebuia sa se grabeasca. Isi intinse mainile in fata orientandu-si palmele spre umbra tintita.Avea sa dureze ceva vreme dar putea avea rabdare,totusi nu voia sa piarda prea mult timp pentru a avea timp si de vanatoare,oricum limita ei de timp era apusul cand umbrele dispareau si nu le mai putea folosi.La un moment dat pata neagra se misca usor in dreapta apoi din nou in stanga de parca ar vrut sa evadeze de sub piatra grea. Simtea cum energia ii curgea prin venele lipsite de sange,apoi se bloca usor in piept unde ar fi trebuit sa bata inima,isi flexa degetele si trimise energia spre palme apoi extinzand-o in exterior curprinse micuta umbra care se ingrosa din ce in ce mai mult pana cand pata deveni neagra ca taciunea Isi incorda bratele si degetele,misca din nou umbra apoi o atrase spre ea mai rapid decat si-ar fi imaginat si se contopi cu propria umbra.Ofta dezamagita,nu asta ii erau planurile.scarsni din dinti si ii dadu drumul relaxandu-si mainile pe langa corp.Umbra se intoarse la locul ei.

A doua incercare.Privi spre soare.se apropia din ce in ce mai mult de orizont pregatita sa fie inghitita de munti,vantul se mai domolise dar frigul inca era prezent. Isi freca palmele reci una de cealalta si apoi le intinse din nou spre acea umbra.Simtea acea energie extinzandu-se din nou pe langa ea si reusi sa posede iar umbra.Isi ridica mainile dar umbra abea se clinti.Trebuia sa concentreze mai multa energie asupra ei.Isi cobora mainile,ramase o vreme asa pana cand se simtea pregatita apoi isi ridica iar bratele ridicand odata cu ea umbra.Pata neagra,acum suspendata in aer isi mari putin volumul,avea o uloare de un negru intens si nu mai semana deloc cu o umbra obisnuita.Incerca sa o arunce in cel mai apropiat obstacol pentru a-si teasta puterea dar in loc de asta o scapa iar aceasta revenise la forma ei normala ascunzandu-se din nou sub piatra.Dar inca nu ii dadu drumul si o forta sa iasa,pata redeveni neagra.O intinse pana la peretele casei,umbra traversa pamantul rapid si se izbi de perete formand o crapatura mica,pentru Carolyn asta insemna putin,era usor dezamagita,se astepta la ceva mai mult de la tehnica desi stia ca nu asta era puterea ei principala.Mai izbise o data peretii si intre timp mai colecta cateva umbre din jur pana cand reusi sa faca o spartura in perete.Dar se obosi,acea functie ii consuma prea multa energie si nu era tocmai puternica,asa ca hotara sa faca o pauza.
Daca aceasta functie era deja bine stapanita atunci sigur putea incetini si tehnicile asa ca hotara sa nu mai incerce oricum soarele disparuse dupa orizont iar razele acesteia disparusera prea repede.Renunta la idee si porni spre camin.Ii era foame si nu avea chef de vanatoare dar nu avea de ales...

Post Reply