❥Raven Butler~ [Tehnici]

Moderator: Moderator RPG

Post Reply
User avatar
Mikasa-Chan24
Grafician
Grafician
Posts: 1670
Joined: Fri May 05, 2017 6:59 pm
Nume: Misaki
Varsta: 17
Sex: Feminin
Rasa: Half-blood
Rang: Low Class

❥Raven Butler~ [Tehnici]

Post by Mikasa-Chan24 » Wed Nov 08, 2017 3:10 pm

Raven Butler
Varsta:27 (aparent 20) // Sex:Feminin // Rasa:Kimyo
Image
Kimyo= este numele dat oamenilor cu capacitati paranormale,inexplicabile.este o rasa recent descoperita,nu este necesar sa te nasti intr-o familie de Kimyo pentru a poseda unele dintre abilitatile acestora,reprezentantii acestei rase pot fi deosebiti prin chipul palid si pielea foarte rece fiind adesea confundati cu vampirii. Sunt creaturi diurne care au abilitati unice,doi Kimyo nu pot fi niciodata identici si nu pot imparti aceleasi abilitati,dar sunt si pe cale de disparitie.Aparent fiecare generatie devine din ce in ce mai puternica decat cea precedenta.
Imagine:
Spoiler: Arată
Image
⭐Unranked⭐
meserie complexa: ~ II meserie simpla: ~
Image
❤CREDITE❤
❥ Credite primite
Spoiler: Arată
+750 ~ economie
+75 ~ bomboane
❥Tranzactii efectuate
Spoiler: Arată
❥Cont curent
Spoiler: Arată
~825~
825 primite ~ 0 cheltuite
Image
❤ABILITATI &
SLABICIUNI❤
Spoiler: Arată
Urmatoarele abilitati necesita antrenamente pentru a putea fi folosite sau dezvoltate,unele vor aparea pe parcurs sau vor fi pierdute daca nu sunt folosite deloc.

Psihometria este definita ca abilitatea de a "citi" informatii din obiecte. De exemplu, un psihometrist poate sa tina in mana cu un portofel, o fotografie, o jucarie a unei persoane pe care nu o cunosc si concentrandu-se asupra obiectului sa culeaga informatii despre trecutul, prezentul sau viitorul acelei persoane.

Pirokinezia este abilitatea de a porni, de a stinge si de a manipula focul cu puterea mintii. Cu toate acestea,Raven nu poate aprinde focul ci are nevoie de o flacara.o sursa pe care urmeaza sa o extinda sau sa o manipuleze pe bunul plac.Pentru a putea porni un foc aceasta abilitate necesita mai mult antrenament,individul care foloseste aceasta abilitate nu este protejat de efectele focului,el doar il controleaza insa dintr-o mica neatentie totul se poate sfarsi cu rani grave.

Precognitia
este abilitatea de a prezice evenimente inainte ca acestea sa aiba loc.Premonitiile apar cu cateva secunde (sau minute) inainte ca un pericol sa se intample,aceasta abilitate nu poate fi controlata pe bunul plac ci apare automat cand este nevoie,uneori insa premonitiile intarzie sa apara sau nu apar deloc.Abilitatea poate fi antrenata,iar ca rezultat individul va putea constrola in oarecare masura aceste premonitii,de exemplu le poate accesa cand are nevoie de ele sau bloca cand nu sunt necesare.
Spoiler: Arată
Apa este una dintre slabiciunile ei,acest element ii provoaca rani la nivelul pielii o data ce a fost stropita dar care dispar imediat.Ranile nu sunt letale insa ii provoaca durere si in aceste momente este incapabila sa se concentreze sau sa lupte,apa nu o raneste decat in cantitati mari si provoaca o usturime greu de suportat.

Macul,din motive necunoscute,este ca si otrava pentru Kimyo.Cateva grame de seminte de mac pot ucide un adult reprezentant al acestei rase.Nu doar gustul,ci si mirosul este insuportabil pentru ei provocandu-le o stare de somnolenta si incetinirea in lupta.

Noaptea,Kimyo sunt inactivi intrucat simturile si abilitatile lor scad considerabil pe timpul noptii,in aceasta perioada a zilei sunt vulnerabili si slabi preferand sa stea intr-un loc protejat pana la rasarit dupa care isi reiau activitatea.

In timpul desfasurarii psihometriei,Kimyo sunt incapabili sa se miste putand fi cu usurinta atacati,acestia nu vor primi nici macar o premonitie despre pericol fiind cu totul deconectati de ceea ce se intampla in jur.
Image
❤TEHNICI❤
Low: 0/2 II Medium: 0/1 II Hard: 0/0
~Personajul nu detine vreo tehnica~
Image
[center]❤ARME❤[/center]
~Personajul nu detine momentan o arma~
Image
❤ARME // OBIECTE MAGICE❤
1 obiect magic permis intr-o lupta
~Personajul nu detine momentan niciun obiect magic~
Image
❤ANIMALE❤
~Personajul nu detine momentan un animal de companie~
Image
[center]❤INVENTAR❤[/center][/color][/b]
~Personajul nu detine momentan nimic in inventar~
Image
❤EXPERIENTA❤
Experienta totala: 60 xp
Rank: Unranked
Mesaje in total: 8~
Spoiler: Arată
Experienta extra: (avansari)

IN DESFASURARE (0 posturi)

❥Noua generatie de fierari ~ ... posturi
❥La cafea ~ ...posturi
❥Noi prieteni ~... postrui

MISIUNI (0 posturi)

ANTRENAMENTE (0 post)

CENTRU (0 posturi)

CASE (0 posturi)

CAMIN (0 posturi)

CAFENEA(0 posturi)

BIBLIOTECA (0 posturi)

ARENA (0 posturi)

PARC (0 posturi)

SPITAL (0 posturi)

PADURE (0 posturi)

ORASE (8 posturi)

❥Noapte de toamna ~ 8 posturi

ALTE LOCATII (0 posturi)

ALTE LUMI (0 posturi)

Post Reply