[Tehnici] Marie Selenee ~ Mistic Luna

Moderator: Moderator RPG

Post Reply
User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

[Tehnici] Marie Selenee ~ Mistic Luna

Post by Donna » Fri Oct 13, 2017 11:27 pm

Image
Marie Selenee ( Mistic Luna )
Feminin ♥ 19 ani
♥ Vrajitor ♥

Spoiler: Arată
Image
✡ Complexitatea rasei: Vrajitor
Crescuta intr-o familie de magicieni, Selenee a fost mereu obligata sa se dea drept altcineva pentru a nu aparea probleme. Nimeni din cercul restrans al fetei nu a putut explica anomalia nasterii unei vrajitoare intr-o familie de magicieni. Magicienii sunt cunoscuti in general ca detinatori ai magiei pe cand vrajitorii se ocupa mai mult cu preparatul vrajilor si cu colectarea magiei. Vrajitorii nu au abilitatea inascuta necesara de a controla elementele naturale sau magia, ei sunt obligati sa faca rost de lucruri care sa ii ajute in a le controla. Vrjitorii sunt mai retrasi fata de magicieni si categoric nu au deloc sarmul lor si dorinta de socializare. In familie,
din cauza rasei sale a fost mereu marginalizata si acest lucru a afectat-o. La inceput era pusa sa se dea drept magician, pentru aceasta oferindu-i-se cateva potiuni magice. Acestea s-au consumat intre timp ramanand fara nimic in afara atractiei spre vrajitorie.

★ Preferinte: Cat mai multe pisici, haine si desigur bani de haine
Mereu a avut o slabiciune psihica pentru pisici. Adora aceste creaturi sublime si se inconjoara oricand poate de cel putin una din aceste feline. Nici ele nu o displac astfel ca sunt multe sanse ca aceasta domnisoara sa apara des urmarita de elegantele feline fara ca acestea insa sa afecteze cumva ceea ce se intampla cu Selenee. Ii place de asemenea sa fie mereu stilata avand o dorinta imensa de a achizitona cat mai multe haine.
Iubeste banii, uraste cainii si categoric uraste mirosul acetonei si a spirtului.

✰ Personalitate: O diva in aparenta
Este sclifosita, rasfatata, nu-i convine mai nimic si este cea mai independenta persoana pe care o cunoaste. Ea doar vrea sa fie mereu cea mai frumoasa, cea mai desteapta , cea mai cea. Cum nu se intampla asta a ajuns sa fie destul de singuratica si tocmai de aceea are mult prea des depresii si monologuri interioare. Stie in sinea ei ca nu este bine felul ei de a fi insa nu are nici o dorinta de a schimba cine este, ori poate ca nu poate deoarece realitatea sta altfel. Are o inima extrem de marinimoasa , ea este o persoana foarte buna. Din pacate anturajul care o dezavantaja a facut-o sa adopte o atitudine care prin definitie sa tina oamenii la distanta.
Asta pentru a nu suferi. Ii este foarte frica sa fie ranita psihic pentru ca stie ca nu si-ar putea reveni prea usor. Daca cineva ar incerca sa vada cum este ea cu adevarat ar avea o surpriza.

☪ Istorie: Banala
Este o tanara normala care nu a trait decat in epoca moderna. Epoca in care Aku deja era la conducere deci nu prea stie cum era altfel sau pentru ce ar trebui sa lupte. Parintii ei sunt o familie foarte buna si chiar de vaza in armata contra raului. Ei si-au dedicat si isi dedica viata invingerii lui Aku si aducerea pacii in lume insa pe Mistic nu a atins-o acest spirit civic. Fata sta pe telefon mai toata ziua si cutreiera lumea in lung si lat profitand de faptul ca parintii ei o cred la facultate si ii trimit bani constant. Fata a ajuns acum in Seirei Gakuen si are de gand sa mai ramana prin zona si sa profite de oportunitatiile de aici. Merge pe principiul ca istoria o faci singur.
Istoria poreclei Mistic Luna este in schimb interesanta si probabil va fi descoperita pe parcurs de curiosi.

☆ Abilitati: Levitatia
Selenee poate levita la o inaltime de pana in cinci metri si poate face si alte obiecte sa leviteze insa ca inceput numai lucruri foarte mici asemanatoare unei carti de exemplu. Este singura abilitate pe care o detine si care poate sa fie antrenata pe parcurs.
Ii este usor sa invete despre potiuni si sa le creeze. (necesita intotdeauna fic)

✶ Slabiciuni: Atat de multe incat nu stie ce e de capul ei
Selenee nu va fi niciodata capabila de a avea alte abilitati pe langa levitatie. Aceasta va folosi vraji care vor avea nevoie de minim doua posturi pentru activare si ficuri pentru a atesta dobandirea lor. Fiecare vraja pe care o invata prin ficuri este limitata la un numar de utilizari. Astfel Selenee este vulnerabila in fata absolut oricarui atac. Fizic este asemenea unui om doar ca se bucura de sansa de a avea o viata eterna.
Desigur asta numai daca nu isi face inamici care au alte planuri cu ea...

Vrajile Selenei se vor contoriza la fel ca tehnicile insa acestea nu vor fi niciodata pe deplin insusite asemeni unei tehnici sau abilitati, acestea consumandu-se dupa un numar de utilizari mentionat in antrenamentul pentru dobandirea lor.

❤ Infatisare Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place
Selenee este o fata tanara lucru ce se observa din plin in aspectul ei vitalizat. Are un mers elegat, este mereu atenta la cum arata atat ca imbracaminte cat si ca gesturi iar trasaturile o ajuta sa se mentina frumoasa. Eh ce mai poate spune, poate sa adauge si "modestia" pe lista calitatilor ei principale. Fata are un par bogat si ondulat natural insa cu ingrijire poate sa il aiba si drept. Este un saten inchis spre brunet insa din cand in cand isi stilizeaza varfurile in diverse culori pale (albatru, roz) este adepta perucilor si schimbarilor bazate pe tendinte. Are ochii albastri si are o silueta supla dar nu excesiv de slaba. Este cu foarte putin mai inalta ca media. Cu siguranta are mereu unghiile date cu oja si miroase foarte bine datorita grijii particulare oferite acestei categorii.
Image
Image
Image
UNRANKED
Meserii complexe: - Meserii simple: -
1 obiecte magice perimse intr-o lupta , tehnici permise 2 Low / 1 Medium / 0 High
Image
[center]Credite & Tranzactii[/center][/color][/i][/b]
➤ Credite primite:
Spoiler: Arată
750 credite initiale
➤ Tranzactii efectuate:
Spoiler: Arată
-
➤ Cont curent:
Spoiler: Arată
~ 750 ~
(750 primite - 0 consumate)
Image
[center]Experienta[/center][/color][/i][/b]
Spoiler: Arată
-
AbilitatiImage
ABILITATEA PERSONAJULUI
Spoiler: Arată
Selenee poate levita la o inaltime de pana in cinci metri si poate face si alte obiecte sa leviteze insa ca inceput numai lucruri foarte mici asemanatoare unei carti de exemplu.
Este singura abilitate pe care o detine si care poate sa fie antrenata pe parcurs.Ii este usor sa invete despre potiuni si sa le creeze. (necesita intotdeauna fic)
Image
[center]Arme[/center][/color][/i][/b]
Spoiler: Arată
-
Image
[center]Obiecte primite la avansare[/center][/i][/b]
Spoiler: Arată
-
Image
[center]Obiecte Magice & Inventar[/center][/color][/i][/b]
Spoiler: Arată

➤ Armura BlackStyle
Acest costum transforma o tehnica de nivel low într-una medie o data pe subiect deoarece favorizează o mai buna circulație a puterii.
Image
➤ Brosa lui Norrath // nivel low
Este un obiect realizat dintr-un aliaj special ce se stie ca are in componenta lui mercur. Brosa ii permite posesorului sa realizeze un scut de oase de marimea sa pentru a opri tehnicile low in totalitate, tehnciile medii 50 %, iar high cu 30%. Cele doua din urma il distrug complet. In cazul in care scutul nu a fost distrus, acesta poate sa mai opreasca o tehnica low cu doar 10% sau dispare pur si simplu dupa 4 minute (2 posturi)
Image
➤ Pandantivul lui Verin // nivel high
La o prima vedere, pandantivul pare a fi unul banal, fara nici un fel de abilitate. Puterea acestuia ii ofera posesorului sa schimba momentul ziua dupa ii pofteste inima, dupa cum se simte el mai bine sa lupte, sa gandeasca sau sa calatoreasca. Din momentul schimbarii, pandantivul devine inactiv, iar momentul zilei ales ramane pana la sfarsitul topicului (de exemplu daca se schimba in noapte, va ramane in noapte pana in momentul finalizarii actiunii).
Image

Image
[center]Animale[/center][/color][/i][/b]
Spoiler: Arată
In general Mistic este insotita de feline fata de care exista o atractie reciproca. Aceste animale o acompaniaza din umbra intr-un mod silentios. Acestea sunt incapabile de a interveni intr-un fel in evolutia ei. De asemenea nici Mari'Luna nu poate sa le antreneze sau sa profite de ele pentru propriul beneficiu. In concluzie aceasta mentiune este doar o caracteristica particulara a Selenei fara a exclude posibilitatea de a avea in viitor o pisica drept animal de companie, caz in care va fi desigur specificat. ( Exemplul pisicii care se odihneste nestingherita langa ea )
Image
Image

User avatar
Morphogenic
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1874
Joined: Fri Apr 14, 2017 11:07 am
Location: Hogwarts
Username AK: Morphogenic
Nume: Eloise Montgomery
Varsta: 158
Sex: Feminin
Rasa: Érdhenne
Contact:

Re: [Tehnici] Marie Selenee ~ Mistic Luna

Post by Morphogenic » Sat Dec 16, 2017 9:09 am

Donna wrote:
Spoiler: Arată

Code: Select all

[center][img]https://i.imgur.com/f0fSzuh.png?1[/img][/center][center][size=135][color=#BF80BF][i][b]Marie Selenee ( Mistic Luna )[/i][/color][/b][/size]
[b][i][size=105][color=#BF80BF]Feminin ♥ 19 ani
 ♥ Vrajitor ♥ [/color]
[/size][/center][/i][/b][color=#BF80BF][spoiler][center][img]https://i.imgur.com/dIQc7QD.png?3[/img][/center][/color][size=105][b][color=#BF80BF]✡ Complexitatea rasei:[/color][/b][/size] [color=#FFFFFF][i]Vrajitor[/i]
   [i][quote]Crescuta intr-o familie de magicieni, Selenee a fost mereu obligata sa se dea drept altcineva pentru a nu aparea probleme. Nimeni din cercul restrans al fetei nu a putut explica anomalia nasterii unei vrajitoare intr-o familie de magicieni. Magicienii sunt cunoscuti in general ca detinatori ai magiei pe cand vrajitorii se ocupa mai mult cu preparatul vrajilor si cu colectarea magiei. Vrajitorii nu au abilitatea inascuta necesara de a controla elementele naturale sau magia, ei sunt obligati sa faca rost de lucruri care sa ii ajute in a le controla. Vrjitorii sunt mai retrasi fata de magicieni si categoric nu au deloc sarmul lor si dorinta de socializare. In familie,
 din cauza rasei sale a fost mereu marginalizata si acest lucru a afectat-o. La inceput era pusa sa se dea drept magician, pentru aceasta oferindu-i-se cateva potiuni magice. Acestea s-au consumat intre timp ramanand fara nimic in afara atractiei spre vrajitorie.[/quote][/i][/color]
[b][color=#BF80BF][size=105]★ Preferinte:[/size][/color][/b] [color=#FFFFFF][i]Cat mai multe pisici, haine si desigur bani de haine[/i]
    [quote][i]Mereu a avut o slabiciune psihica pentru pisici. Adora aceste creaturi sublime si se inconjoara oricand poate de cel putin una din aceste feline. Nici ele nu o displac astfel ca sunt multe sanse ca aceasta domnisoara sa apara des urmarita de elegantele feline fara ca acestea insa sa afecteze cumva ceea ce se intampla cu Selenee. Ii place de asemenea sa fie mereu stilata avand o dorinta imensa de a achizitona cat mai multe haine.
Iubeste banii, uraste cainii si categoric uraste mirosul acetonei si a spirtului.[/i][/quote][/color]
[b][color=#BF80BF]✰ Personalitate:[/color][/b] [color=#FFFFFF][i]O diva in aparenta[/i]
    [i][quote]Este sclifosita, rasfatata, nu-i convine mai nimic si este cea mai independenta persoana pe care o cunoaste. Ea doar vrea sa fie mereu cea mai frumoasa, cea mai desteapta , cea mai cea. Cum nu se intampla asta a ajuns sa fie destul de singuratica si tocmai de aceea are mult prea des depresii si monologuri interioare. Stie in sinea ei ca nu este bine felul ei de a fi insa nu are nici o dorinta de a schimba cine este, ori poate ca nu poate deoarece realitatea sta altfel. Are o inima extrem de marinimoasa , ea este o persoana foarte buna. Din pacate anturajul care o dezavantaja a facut-o sa adopte o atitudine care prin definitie sa tina oamenii la distanta.
 Asta pentru a nu suferi. Ii este foarte frica sa fie ranita psihic pentru ca stie ca nu si-ar putea reveni prea usor. Daca cineva ar incerca sa vada cum este ea cu adevarat ar avea o surpriza.[/quote][/i][/color]
[b][color=#BF80BF]☪ Istorie:[/color][/b][color=#FFFFFF] [i]Banala[/i]
 [i][quote]  Este o tanara normala care nu a trait decat in epoca moderna. Epoca in care Aku deja era la conducere deci nu prea stie cum era altfel sau pentru ce ar trebui sa lupte. Parintii ei sunt o familie foarte buna si chiar de vaza in armata contra raului. Ei si-au dedicat si isi dedica viata invingerii lui Aku si aducerea pacii in lume insa pe Mistic nu a atins-o acest spirit civic. Fata sta pe telefon mai toata ziua si cutreiera lumea in lung si lat profitand de faptul ca parintii ei o cred la facultate si ii trimit bani constant. Fata a ajuns acum in Seirei Gakuen si are de gand sa mai ramana prin zona si sa profite de oportunitatiile de aici. Merge pe principiul ca istoria o faci singur.
Istoria poreclei Mistic Luna este in schimb interesanta si probabil va fi descoperita pe parcurs de curiosi.[/quote][/i][/color]
[b][color=#BF80BF]☆ Abilitati:[/color][/b]  [color=#FFFFFF][i]Levitatia[/i]
    [quote][i]Selenee poate levita la o inaltime de pana in cinci metri si poate face si alte obiecte sa leviteze insa ca inceput numai lucruri foarte mici asemanatoare unei carti de exemplu. Este singura abilitate pe care o detine si care poate sa fie antrenata pe parcurs.
Ii este usor sa invete despre potiuni si sa le creeze. (necesita intotdeauna fic)[/i][/quote][/color]
[b][color=#BF80BF]✶ Slabiciuni: [/color][/b] [color=#FFFFFF][i]Atat de multe incat nu stie ce e de capul ei[/i]
     [i][quote]Selenee nu va fi niciodata capabila de a avea alte abilitati pe langa levitatie. Aceasta va folosi vraji care vor avea nevoie de minim doua posturi pentru activare si ficuri pentru a atesta dobandirea lor. Fiecare vraja pe care o invata prin ficuri este limitata la un numar de utilizari. Astfel Selenee este vulnerabila in fata absolut oricarui atac. Fizic este asemenea unui om doar ca se bucura de sansa de a avea o viata eterna. 
Desigur asta numai daca nu isi face inamici care au alte planuri cu ea...[/color]
[color=#BF80FF]Vrajile Selenei se vor contoriza la fel ca tehnicile insa acestea nu vor fi niciodata pe deplin insusite asemeni unei tehnici sau abilitati, acestea consumandu-se dupa un numar de utilizari mentionat in antrenamentul pentru dobandirea lor.[/color][/quote][/i]
[b][color=#BF80BF]❤ Infatisare[/color][/b] [i]Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place[/i]
   [color=#FFFFFF]   [i][quote]Selenee este o fata tanara lucru ce se observa din plin in aspectul ei vitalizat. Are un mers elegat, este mereu atenta la cum arata atat ca imbracaminte cat si ca gesturi iar trasaturile o ajuta sa se mentina frumoasa. Eh ce mai poate spune, poate sa adauge si "modestia" pe lista calitatilor ei principale. Fata are un par bogat si ondulat natural insa cu ingrijire poate sa il aiba si drept. Este un saten inchis spre brunet insa din cand in cand isi stilizeaza varfurile in diverse culori pale (albatru, roz) este adepta perucilor si schimbarilor bazate pe tendinte. Are ochii albastri si are o silueta supla dar nu excesiv de slaba. Este cu foarte putin mai inalta ca media. Cu siguranta are mereu unghiile date cu oja si miroase foarte bine datorita grijii particulare oferite acestei categorii. [/quote][/i][/color][center][img]https://i.imgur.com/z0M5Zqf.png?1[/img][/center]
[center][img]https://i.imgur.com/f0fSzuh.png?1[/img][/center][/spoiler][center][img]https://i.imgur.com/dIQc7QD.png?3[/img][/center][center][color=#BF80BF][b][size=135]ღ [i]UNRANKED[/i] ღ[/size][/b][/color][/center]
[center][color=#BF80BF]Meserii complexe: - Meserii simple: -
[b]1 obiecte magice perimse intr-o lupta , tehnici permise 2 Low / 1 Medium / 0 High[/b][/color][/center][center][img]https://i.imgur.com/RAbg6ke.png?1[/img][/center][size=115][b][i][color=#BF80BF][center]Credite & Tranzactii[/center][/color][/i][/b][/size]
[size=110][i][b]➤ Credite primite:[/b][/i][/size]
[color=#BF80BF][spoiler][/color][url=http://forum.kage.ro/viewtopic.php?f=51&t=639]750[/url][color=#FFFFFF][i] credite initiale[/i][/color][/spoiler]
[size=110][i][b]➤ Tranzactii efectuate:[/b][/i][/size]
[color=#BF80BF][spoiler][/color]-[/spoiler]
[i][size=110][b]➤ Cont curent: [/b][/size][/i]
[color=#BF80BF][spoiler][/color][color=#FFFFFF][b][i]~ 750 ~[/i][/b]
[i](750 primite - 0 consumate)[/i][/color][/spoiler]
[center][img]https://i.imgur.com/mz7z7Vn.png?1[/img][/center][size=115][b][i][color=#BF80BF][center]Experienta[/center][/color][/i][/b][/size][center][color=#BF80BF][spoiler][/color]-[/spoiler][/center]


[center][size=115][b][i][color=#BF80BF]Abilitati[/color][/i][/b][/size][img]https://i.imgur.com/L4SzqO9.png?1[/img][/center][color=#BF80BF][b]►[/b] [size=110][url=http://forum.kage.ro/viewtopic.php?f=52&t=1153][b][i]ABILITATEA PERSONAJULUI[/i][/b][/url][/size]
[spoiler][/color][center][i]Selenee poate levita la o inaltime de pana in cinci metri si poate face si alte obiecte sa leviteze insa ca inceput numai lucruri foarte mici asemanatoare unei carti de exemplu. 
Este singura abilitate pe care o detine si care poate sa fie antrenata pe parcurs.Ii este usor sa invete despre potiuni si sa le creeze. (necesita intotdeauna fic)[/i][/center][/spoiler]

[center][img]https://i.imgur.com/QqSzcSb.png?2[/img][/center][size=115][b][i][color=#BF80BF][center]Arme[/center][/color][/i][/b][/size][center][color=#BF80BF][spoiler][/color]-[/spoiler][/center]


[center][img]https://i.imgur.com/m0nfXjn.png?2[/img][/center][size=115][b][i][center][color=#BF80BF]Obiecte primite la avansare[/color][/center][/i][/b][/size][center][color=#BF80BF][spoiler][/color]-[/spoiler][/center]


[center][img]https://i.imgur.com/iM8UmtH.png?2[/img][/center][size=115][b][i][color=#BF80BF][center]Obiecte Magice & Inventar[/center][/color][/i][/b][/size][center][color=#BF80BF][spoiler][/color]
[url=http://forum.kage.ro/viewtopic.php?f=72&t=1298#p25374][b][i]➤ Armura BlackStyle[/i][/b][/url] 
Acest costum transforma o tehnica de nivel low într-una medie o data pe subiect deoarece favorizează o mai buna circulație a puterii.
[img]https://i.imgur.com/0jp3jEd.png?1[/img]
[url=http://forum.kage.ro/viewtopic.php?f=72&t=1298#p25374][b][i]➤ Brosa lui Norrath[/i][/b] // nivel low[/url]
Este un obiect realizat dintr-un aliaj special ce se stie ca are in componenta lui mercur. Brosa ii permite posesorului sa realizeze un scut de oase de marimea sa pentru a opri tehnicile low in totalitate, tehnciile medii 50 %, iar high cu 30%. Cele doua din urma il distrug complet. In cazul in care scutul nu a fost distrus, acesta poate sa mai opreasca o tehnica low cu doar 10% sau dispare pur si simplu dupa 4 minute (2 posturi)
[img]https://i.imgur.com/0K4jGZJ.png[/img]
[url=http://forum.kage.ro/viewtopic.php?f=72&t=1298#p25374][b][i]➤ Pandantivul lui Verin[/i][/b] // nivel high[/url]
La o prima vedere, pandantivul pare a fi unul banal, fara nici un fel de abilitate. Puterea acestuia ii ofera posesorului sa schimba momentul ziua dupa ii pofteste inima, dupa cum se simte el mai bine sa lupte, sa gandeasca sau sa calatoreasca. Din momentul schimbarii, pandantivul devine inactiv, iar momentul zilei ales ramane pana la sfarsitul topicului (de exemplu daca se schimba in noapte, va ramane in noapte pana in momentul finalizarii actiunii).
[img]https://i.imgur.com/5FTZm7A.png[/img][/spoiler][/center][center][img]https://i.imgur.com/dIQc7QD.png?2[/img][/center][size=115][b][i][color=#BF80BF][center]Animale[/center][/color][/i][/b][/size][color=#BF80BF][center][spoiler]In general Mistic este insotita de feline fata de care exista o atractie reciproca. Aceste animale o acompaniaza din umbra intr-un mod silentios. Acestea sunt incapabile de a interveni intr-un fel in evolutia ei. De asemenea nici Mari'Luna nu poate sa le antreneze sau sa profite de ele pentru propriul beneficiu. In concluzie aceasta mentiune este doar o caracteristica particulara a Selenei fara a exclude posibilitatea de a avea in viitor o pisica drept animal de companie, caz in care va fi desigur specificat. ( [url=https://i.imgur.com/a8rKEO1.gif]Exemplul pisicii care se odihneste nestingherita langa ea[/url] )
[img]https://i.imgur.com/1w1QGcG.png?1[/img][/color][/spoiler][/center][center][img]https://i.imgur.com/f0fSzuh.png?1[/img][/center]
Subiect verificat!
Image
Image
Spoiler: Arată
Image

Post Reply