[Tehnici]Donatella Claire

Moderator: Moderator RPG

Post Reply
User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

[Tehnici]Donatella Claire

Post by Donna » Sat Apr 22, 2017 1:22 pm

Image
Donatella Claire ( Ella )

Feminin 21 ani
MG ~Multis Generis ~
a.k.a LUKA membra a Cercului
Spoiler: Arată
CAPITOLUL I

Trecerea spre magie nu a fost usoara pentru o categorie speciala de oameni si anume cercetatorii stiintifici. Ei si-au dedicat intreaga viata dezvoltarilor de aceasta natura si nu aveau de gand sa renunte. Multi dintre ei dar si o parte din populatie, nu au fost capabili sa dezvolte magia si astfel au fost prea tare discriminati. Hotarati sa corecteze aceasta situatie, un grup de cercetatori a continuat in secret sa faca experimente pentru a adapta pe toata lumea la acest nou stil de viata. Cum majoritatea experimentelor nu dadeau dovada de reusita si multi si-au pierdut viata, s-a aflat rapid de cercetari. Ei au distrus evidentele si au incetat cercetarile sau cel putin asta au declarat oficial. Adevarul era insa mult mai complicat…

Despre rasa:

Multis generis se refera la o rasa nou descoperita si tinuta secreta care survine in urma catorva procese complicate. S-a hotarat sa se numeasca multis generis orice persoana care contacteaza virusul MG inainte sa se nasca. Mama purtatoare este infectata in general in a cincia luna de sarcina si prezinta rezistenta la aproape toti stimulii externi. Astfel se creaza pentru copilul nenascut un mediu propice ca virusul sa-i creeze o malformatie de obicei mult prea individuala ca sa ii se dea o forma general valabila . Ce s-a observat la cei care prezinta MG in corp este ca la contactul prelungit cu o alta persoana, multis generis dezvolta capacitatea de a-i copia din abilitati. Aceasta abilitate difera in functie de cantitatea de virusi din corp si de felul lor. Exista virusi care permit copierea unica in viata si permanenta dar care creaza un fel de alter ego (de obicei se copiaza si comportamentul victimei si devine imposibil de controlat, majoritatea infectatilor mor in scurt timp sau innebunesc ireversibil) , virusi care permit copierea pe o anumita perioada de timp dar un numar minim de abilitati si in ultimul caz cei care pot produce copieri multiple dar care dureaza undeva la ordinul secundelor(si acestia devin instabili psihic si fizic si mor la numai cateva zile dupa nastere). Dintre toate acestea, cei din mijloc sunt cei stabili deoarece persoanele infectate ajung sa traiasca relativ normal. Ella se incadreaza in aceasta categorie dar nu este inca constienta de abilitatiile ei. Tot ce poate face momentan este sa se bucure de o memorie si o atentie foarte buna (in limite umane ) si sa poata fii constienta de potentialul de putere a celorlalti (un sentiment usor nimic concret). Cu antrenamente pentru stapanirea cantitatii de MG si interactiuni prelungite cu o alta fiinta (are nevoie inclusiv de atingerea sangelui sau a magiei) Ella poate memora temporar o abilitate. Timpul necesar ca sa faca asta fiind foarte lung, ea ajunge sa fie in majoritatea timpului la fel de vulnerabila ca un om.

Personalitate:

Intr-o multime de persoane diferite Ella are abilitatea « mirifica » de a nu iesi aproape deloc in evidenta. Nu ca ar dori in mod special sa fie invizibila social insa este o persoana critica, analitica, pe scurt introvertita. Ei ii place sa analizeze lumea, sa ii « citeasca » si doar dupa sa intervina. Profita de obicei de locurile intunecate sau mai ferite privirii de unde poate sa stea linistita si sa-si dezvolte diverse competente : rabdarea, observarea rapida a detaliilor, etc … Asta pentru placerea ei de a-si asigura siguranta in cadrul unui grup.

Istorie:

A crescut intr-o familie fericita. Era iubita, pretuita si protejata de tot ce insemna mediul exterior. Ella era o mica printesa intr-un glob de sticla. Ori poate ca nu! Toate acestea sunt in acelasi timp adevarate cat si niste simple nascociri. Perioada din viata pe care si-o aminteste este constituita din niste jocuri de roluri. Adevarul era ca Ella este mai complexa decat crede ea. Pe parcursul vietii sale ceva s-a intamplat, ceva sau cineva i-a provocat o amnezie puternica iar cand s-a trezit, viata ei era dirijata minutios. Intr-o zi, actrita care se ocupa de rolul ei de mama i-a marturisit ca e ingrozita de ea, de ceea ce devine si ca nu ar fi trebuit vreodata sa accepte sa faca parte din asta. Rand pe rand a aflat ca nu stie nimic adevarat despre ea inafara de numele sau. Nu e interesata sa afle adevarul dar daca asta s-ar intampla ar fi pregatita moral si psihic sa il accepte. Ea a hotarat sa traiasca o noua viata intr-un colt de lume prea divers sa fie simulat, Anima Mundi. Daca Ella s-ar incadra aici si ar putea sa traiasca ca toti ceilalti, atunci ar fi un succes pentru stiinta si inca o dovada ca omenirea mai are nevoie de ea.

ImageImage

CAPITOLUL II

La academie Ella a devenit mult mai sociabila dar a avut parte si de evenimente nefericite care au maturizat-o. Pe parcursul timpului petrecut in academie, satena a putut sa-si revada o veche cunostiinta , Akane , cu care s-a reimprietenit si care a devenit cea mai buna prietena a ei. A intalnit persoane precum Kaaryz , colegul de camera, Gin, Leon, Kitsune, Jimin, Jax, Storm, Thanatos , Athalia, Amren, Daniel, Andrew, Kei, Loulou, persoane cu care a crescut in experienta si putere. A pierdut persoane dragi. A suferit mult mai ales la pierderea lui Akane urmata de altele si in final chiar a lumii pe care o cunostea. O data cu noua lume au aparut insa noi sperante. Ella a facut un pact cu un demon asa ca isi risca viata primind la schimb o carte din care poate invata diverse tehnici. Au aparut oportunitati noi precum cariera sau sansa de a-si cumpara o casa sau chiar sa-si deschida o afacere. Ella doreste insa sa lupte in continuare pentru a supravietui in aceasta lume dar fara sa isi umbreasca dorintele si pasiunile. Inamori a venit cu un suflu de speranta nou in incercarea Ellei de a-si recupera cea mai buna prietena iar Ryuu este un sprijin de baza.Ella si-a asumat in noul capitol si identitatea de Luka ca membra a cercului, organizatie care se vrea cat mai puternica. Este mai matura, mai experimentata, mai puternica si mai frumoasa. Ella revine mai determinata ca oricand ... plus sansa de a avea o alta infatisare cu inelul ei magic.

ImageImageImage
ღ GOD CLASS ღ
Meserii complexe: Croitor
Meserii simple: -
5 obiecte magice perimse intr-o lupta , tehnici permise 16 Low / 12 Medium / 6 High
Image
Credite & Tranzactii
Credite primite:
Spoiler: Arată
+750 credite credite initiale
+500 credite misiune
+500 credite misiune
+250 credite misiune
Tranzactii efectuate:
Spoiler: Arată
-500 credite donatie spital
-500 credite cumparare casa
-250 credite donatie cerc
Cont curent:
Spoiler: Arată
~750~ credite
(2000 primite - 1250 consumate)
Image
Experienta
Spoiler: Arată
Image
Tehnici
ABILITATEA PERSONAJULUI
Spoiler: Arată
Nivel HIGH
tehnicile low copiate pot sa fie asumate fara antrenament, tehnicile mediu sunt copiate insa se pastreaza in tehnicile Ellei doar daca face antrenament pentru ele iar tehnicile High ale unui alt personaj nu pot sa fie copiate decat pentru cateva posturi.
Descoperirea puterilor a fost facuta si pe baza "consultatiilor private" de la spital

Ella este capabila datorita virusurilor din corpul ei MG sa copieze abilitatea unui adversar direct din lupta fara antrenament. Aceasta abilitate este posibil de stapanit insa numai temporar si este copiata cu toate dezavantajele tehnicii adversarului adica va dura cat dureaza si pentru adversat si va avea aceleasi puncte slabe ca pentru adversat. In timpul luptei, dupa ce Ella poate vedea adversarul executand tehnica si face CONTACT cu el prin SANGE si MAGIE, aceasta poate sa copieze tehnica adverasului. Contactul trebuie doar facut, virusurile MG din corpul Ellei creaza un tot unitar, o baza de date pentru ella. Acestea pot sa dispara sau sa fie creati altii noi insa doar diminuaza putin eficacitatea abilitatii. Ar trebui sa-si piarda peste jumatate din sange pentru a nu-si putea folosi abilitatea. Prin incercare Ella poate copia si baza de functionare a unor obiecte magice. Adica asa cum pergamentele pot oferii informatiile de baza pentru evolutia unei tehnici asa poate sa isi puna Ella folosindu-si MG pentru copiere. Tehnica se bazeaza pe observare minutioasa.
ABILITATEA SAKURA
Spoiler: Arată
Nivel HIGH
Tehnica este activata prin rostirea cuvantului "sakura" si dezactivata de rostirea cuvantului "asakura". Ofera utilizatorului abilitatea de a disocia atomii de metal din armele utilizatorului in particule atat de mici incat sa pastreze totusi proprietetiile sabiei ( taisul, greutatea, duritatea) dar sub forma unor petale de cires cand se reflecta lumina in bucatele. Pentru a fi folosita in lupta necesita invatarea altor tehnici separate, bazate pe aceasta abilitate, ea folosita independent nu raneste adversarul.
Image
ANGELIC AVE
Spoiler: Arată
Nivel MEDIU
Este o tehnica medie care permite utilizatorul sa produca electrosocuri in jurul mainilor (asemeni unei manusi din energie). Totusi daca mainile intra in contact cu o suprafata care este un conductor electric bun, electrosocurile se pot transmite pierzandu-si putin din intensitate. ( paralizia va surveni la a patra atingere) Tehnica este valabila timp de zece posturi ale utilizatorului si poate fi folosita de cel mult doua ori pe post. Pe langa arsurile de grad 2 datorate electrosocurilor daca esti atins de mai mult de doua ori in aceasi parte a corpului, acea parte paralizeaza (Ex la a treia atingere in acelasi loc, acel loc paralizeaza poate sa fie un brat, un picior etc)
Image
PROFUNDITATEM
Spoiler: Arată
Nivel LOW
Tehnica are un principiu simplu si este pasiva, folosita in special pentru cercetarea zonelor. Consta in pasari din energie legate printr-o sfoara din energie de utilizator. Pasarile se pot deplasa maxim 500 m LINIE DREPTA. Rezultat din antrenament, conditiile meteo nu afecteaza tehnica decat daca sunt duse la extrem. Sforile de energie si forma pasarilor se vad vizual daca soarele bate inspre ele pentru a reflecta razele in rest fiind semi-transparente. Armele pot taia legatura dintre utilizator si pasari sau tehnici potrivite fara prea mult efort.
Pasarile ofera utilizatorului sansa sa vada ce vad ele prin simturi. De la o altitudine mica ele pot sa-si concentreze privirea pe un anume punct care poate fi marit pentru detalii. O singura pasare consuma putina energie si se mentine cat timp nu este intrerupt contactul daca este taiata legatura, dispare. O pasare vede asa cum ar vedea si Ella nefiind capabila de mai multe unghiuri simultan. Accesibila de doua ori pe subiect cate o pasare sau doua pasari o data.
Image
ANGELIC
Spoiler: Arată
Nivel LOW
Angelic este o tehnica care ofera posesorului sau abilitatea de a deveni in aparenta invizibil. Tehnica se bazeaza prin manevrarea luminii si a culorilor astfel incat utilizatorul sa se camufleze vizual cat mai perfect. Utilizatorul ramane insa detectabil prin celelalte simturi (auz, miros) sau prin tehnici de detectare sau localizare.
Poate sa fie activata de maxim doua ori pe subiect si efectul de invizibilitate dureaza doua posturi ale utilizatorului per activare.
Image
Image
Obiecte magice
Inel 52461
Spoiler: Arată
Posesorul acestui inel se poate face invizibil. In timp ce este invizibil nu-si poate folosi tehnicile/puterile/alte obiecte magice.

Image
Epidot
Spoiler: Arată
- este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- cu acesta se poate invoca un inger
- ingerul are aripi
- ingerul poate controla vremea pentru 4 posturi la nivel normal (poate face sa ploua, sa fie cald, sa ninga linistit, toate acestea in cantitati normale )

Image
Rubin Crimson
Spoiler: Arată
- este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- abilitatea rubinului Crimson se numeste "Kagune"
- acestea nu au forta de a distruge sau rani
- dar daca adversarul este atins de 3 ori de oricare dintre cele 4 brate 20% din energia adversarului este absorbita si transferata catre atacator
- pot fi taiate si nu se mai pot regenera pana la urmatoarea lupta (cand intri in alt topic)

Image
Labuta de iepuras
Spoiler: Arată
Este un pandantiv ce are drept abilitate invocarea unui iepure ce are o inaltime de 70cm, cantareste 40kg si depaseste forta bruta a unui om normal.

Image
Asul de trefla
Spoiler: Arată
Posesorul poate crea o clona a sa. Clona nu poate folosi abilitati/tehnici.

Image
Image
Obiecte primite la avansare
The Trilogy of healing
Spoiler: Arată
Avansare la LOW
Descriere Obiect Dorit: Se consuma dupa 3 utilizari

Abilitatea trilogiei: Daca se consuma deodata toate culorile de cristale (asta presupune ca toate sa fie active in acel subiect) , utilizatorul primeste sansa de a afecta viitorul pentru un post. Ex: Daca personajul meu afla ca va fi lovit si nu poate sa se fereasca, consumand toate cristalele poate sa "sara" peste o lovitura a adversarului. Echivalentul unei super viteze de reactie in care actiunea aversarului se deruleaza lent si o poate "fenta"

Abilitati separate:
 1. -Albastru regenereaza 25% magie. Efectul cristalelor albastre se resimte dupa un post.
  -Cristalele galbene ofera unei singure viitoare tehnici un efect cu 25% mai mare.
  -Blood powder(cristalele roz) regenereaza 50% viata dar timp de trei posturi cat se regenereaza viata nu se poate folosi nici o tehnica/abilitate.
  (Verde este folositor doar cand se foloseste abilitatea trilogiei. In rest este doar un lichid verde frumos ^^ )
Trilogia necesita un nivel low pentru ca implica doar bautul lor si fiecare culoare are un mare inconvenient luat separat in plus:
Intr-o lupta se poate folosi doar UNU dintre acestea. Daca folosesti unul dintre ele, acesta devine inactiv pana se consuma restul. Ex: daca folosesc regenerarea magiei intr-un subiect va trebui sa le folosesc pe restul in alte subiecte pana sa pot reveni la magie. Iar abilitatea trilogiei nu este posibila daca unul este inactiv.

Image
Hairpin 3002
Spoiler: Arată
Avansare la HIGH
Este un ac de par vrajit care ofera utilizatorului sansa de a se conecta la fortele naturii putand sa formeze din radacinile copaciilor invocate sau din alte elemente ale naturii o "inchisoare" care blocheaza oponentul pentru minim 2 posturi. El poate sa foloseasca inca abilitatiile in timpul acesta.
Abilitate de imobilizare

Image
Dual sword
Spoiler: Arată
Avansare la HEAVENLY CLASS
Este vorba de un set de doua sabii: Sabia neagra reprezentand binele iar sabia alba reprezentand raul.
Abilitatea lor:Cand sunt activate, sabia alba poate capta atacurile magice ale oponentului trimitandu-le spre sabia neagra care le poate intoarce oponentului. Sabia alba poate captura atacuri timp de doua posturi iar sabia neagra este activa atata timp cat exista magie captata de intors spre oponent.
Pot capta echivalentul a doua tehnici low sau una medie. O tehnica high ar fi captata pe jumatate, urmand sa suporte caracterul restul de daune.
Pot sa fie folosite ca sabii normale.

Image
Inelul 3011
Spoiler: Arată
Avansare la GOD CLASS
Inelul ofera posesorului abilitatea de a lua o alta infatisare o data pe subiect.
Inelul Image
Infatisarea pe care o ofera inelul

Image
Image
Inventar
Uniforma Cercului
Spoiler: Arată
MASCA

Image

COSTUMUL

Image
Doua cutite:
Spoiler: Arată
Sunt doua cutite care se diferentiaza prin manerul de fier. Cutitele au dimensiunea de 10 cm putand sa fie ascunse in palma. Ele au utilizarea de a taia.

Image
Carte demonica:
Spoiler: Arată
Este o carte de tehnici din care Ella isi invata antrenamentele. Carte se deschide oricui atata timp cat ii ofera cateva picaturi de sange. Este destinata numai citirii.

Image
Ou creatura magica
Spoiler: Arată
In ou de la pasărea legendară Ho-oh. În aceasta se află o creatură legendară care încă nu s-a născut.

Image
Image
Arme
Arc cu 12 sageti
Spoiler: Arată
Este un arc de aproximativ 50 cm avand aspectul exact ca in poza. Pentru constructia sa Ella a dat la schimb un cristal fluorescent. Astfel ca sagetile in loc de varfuri din metal sau piatra au acel cristal. Se comporta insa la fel ca sagetiile normale fiind o imbunatatire mai mult estetica. Detaliile strategice vor fi imbunatatite in urma unui antrenament. Momentan se poate descurca sa nimereasaca bine tinta (80 %) insa de la o distanta de pana in 50 m. Antrenament

Image
Image
Image
Animale
Pisicuta
Spoiler: Arată
PISICA
Aceasta pisica foloseste atacuri electrice. Voltajul nu este indeajuns de puternic incat sa ucida o persoana, dar este de ajuns de puternic incat sa-l scuture bine, chiar sa-l faca sa-si piarda constiinta. Atacul este sub forma unei unde electrice galbene ce pleaca in corpul animalutului spre victima. Atacul este lent, nu instant.

Image
Vupix
Spoiler: Arată
Last edited by Donna on Sat Apr 22, 2017 2:03 pm, edited 1 time in total.

Crimson
Chūnin
Chūnin
Posts: 202
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:25 pm
Location: Bucuresti

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Crimson » Sat Apr 22, 2017 1:42 pm

Spoiler: Arată
Donna wrote:Experienta:
Tehnici Permise: 8L / 6M / 3H

1 HIGH


~ABILITATEA PERSONAJULUI~ nivel high

tehnicile low copiate pot sa fie asumate fara antrenament, tehnicile mediu sunt copiate insa se pastreaza in tehnicile Ellei doar daca face antrenament pentru ele iar tehnicile High ale unui alt personaj nu pot sa fie copiate decat pentru cateva posturi.
Descoperirea puterilor a fost facuta si pe baza "consultatiilor private" de la spital viewtopic.php?f=61&t=254

Ella este capabila datorita virusurilor din corpul ei MG sa copieze abilitatea unui adversar direct din lupta fara antrenament. Aceasta abilitate este posibil de stapanit insa numai temporar si este copiata cu toate dezavantajele tehnicii adversarului adica va dura cat dureaza si pentru adversat si va avea aceleasi puncte slabe ca pentru adversat. In timpul luptei, dupa ce Ella poate vedea adversarul executand tehnica si face CONTACT cu el prin SANGE si MAGIE, aceasta poate sa copieze tehnica adverasului. Contactul trebuie doar facut, virusurile MG din corpul Ellei creaza un tot unitar, o baza de date pentru ella. Acestea pot sa dispara sau sa fie creati altii noi insa doar diminuaza putin eficacitatea abilitatii. Ar trebui sa-si piarda peste jumatate din sange pentru a nu-si putea folosi abilitatea. Prin incercare Ella poate copia si baza de functionare a unor obiecte magice. Adica asa cum pergamentele pot oferii informatiile de baza pentru evolutia unei tehnici asa poate sa isi puna Ella folosindu-si MG pentru copiere. Tehnica se bazeaza pe observare minutioasa.
Arme/Obiecte: 4 obiecte permise intr-o lupta
Nume Obiect: INEL 52461
Posesorul acestui inel se poate face invizibil. In timp ce este invizibil nu-si poate folosi tehnicile/puterile/alte obiecte magice.
ImageNume Obiect: EPIDOT
Descriere:
- este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- cu acesta se poate invoca un inger
- ingerul are aripi
- ingerul poate controla vremea pentru 4 posturi la nivel normal (poate face sa ploua, sa fie cald, sa ninga linistit, toate acestea in cantitati normale, )
Image

Nume obiect: Rubin Crimson
Descriere: - este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- abilitatea rubinului Crimson se numeste "Kagune"
- acestea nu au forta de a distruge sau rani
- dar daca adversarul este atins de 3 ori de oricare dintre cele 4 brate 20% din energia adversarului este absorbita si transferata catre atacator
- pot fi taiate si nu se mai pot regenera pana la urmatoarea lupta (cand intri in alt topic)
Image

Nume obiect: Labuta de iepuras
Descriere: Este un pandantiv ce are drept abilitate invocarea unui iepure ce are o inaltime de 70cm, cantareste 40kg si depaseste forta bruta a unui om normal.
Image
Obiecte primite la avansare:
Avansare la LOW -> The Trilogy of healing
Descriere Obiect Dorit: Se consuma dupa 3 utilizari

Abilitatea trilogiei: Daca se consuma deodata toate culorile de cristale (asta presupune ca toate sa fie active in acel subiect) , utilizatorul primeste sansa de a afecta viitorul pentru un post. Ex: Daca personajul meu afla ca va fi lovit si nu poate sa se fereasca, consumand toate cristalele poate sa "sara" peste o lovitura a adversarului. Echivalentul unei super viteze de reactie in care actiunea aversarului se deruleaza lent si o poate "fenta"

Abilitati separate:
 1. -Albastru regenereaza 25% magie. Efectul cristalelor albastre se resimte dupa un post.
  -Cristalele galbene ofera unei singure viitoare tehnici un efect cu 25% mai mare.
  -Blood powder(cristalele roz) regenereaza 50% viata dar timp de trei posturi cat se regenereaza viata nu se poate folosi nici o tehnica/abilitate.
  (Verde este folositor doar cand se foloseste abilitatea trilogiei. In rest este doar un lichid verde frumos ^^ )
Trilogia necesita un nivel low pentru ca implica doar bautul lor si fiecare culoare are un mare inconvenient luat separat in plus:
Intr-o lupta se poate folosi doar UNU dintre acestea. Daca folosesti unul dintre ele, acesta devine inactiv pana se consuma restul. Ex: daca folosesc regenerarea magiei intr-un subiect va trebui sa le folosesc pe restul in alte subiecte pana sa pot reveni la magie. Iar abilitatea trilogiei nu este posibila daca unul este inactiv.

Image


Avansare la HIGH -> Hairpin 3002

Descriere Obiect Dorit: Este un ac de par vrajit care ofera utilizatorului sansa de a se conecta la fortele naturii putand sa formeze din radacinile copaciilor invocate sau din alte elemente ale naturii o "inchisoare" care blocheaza oponentul pentru minim 2 posturi. El poate sa foloseasca inca abilitatiile in timpul acesta.
Abilitate de imobilizare
Image

Avansare la Heavenly Class-> Dual sword

Descriere: Este vorba de un set de doua sabii: Sabia neagra reprezentand binele iar sabia alba reprezentand raul.
Abilitatea lor:Cand sunt activate, sabia alba poate capta atacurile magice ale oponentului trimitandu-le spre sabia neagra care le poate intoarce oponentului. Sabia alba poate captura atacuri timp de doua posturi iar sabia neagra este activa atata timp cat exista magie captata de intors spre oponent.
Pot capta echivalentul a doua tehnici low sau una medie. O tehnica high ar fi captata pe jumatate, urmand sa suporte caracterul restul de daune.
Pot sa fie folosite ca sabii normale.
Image
Alte obiecte:
Doua cutite: Image Sunt doua cutite care se diferentiaza prin manerul de fier. Cutitele au dimensiunea de 10 cm putand sa fie ascunse in palma. Ele au utilizarea de a taia.
Carte demonica: Image
Este o carte de tehnici din care Ella isi invata antrenamentele. Carte se deschide oricui atata timp cat ii ofera cateva picaturi de sange. Este destinata numai citirii.
Arc cu 12 sageti Image
Este un arc de aproximativ 50 cm avand aspectul exact ca in poza. Pentru constructia sa Ella a dat la schimb un cristal fluorescent. Astfel ca sagetile in loc de varfuri din metal sau piatra au acel cristal. Se comporta insa la fel ca sagetiile normale fiind o imbunatatire mai mult estetica. Detaliile strategice vor fi imbunatatite in urma unui antrenament. Momentan se poate descurca sa nimereasaca bine tinta (80 %) insa de la o distanta de pana in 50 m. Antrenament
Image
Animale:
Nume Obiect: PISICA
Aceasta pisica foloseste atacuri electrice. Voltajul nu este indeajuns de puternic incat sa ucida o persoana, dar este de ajuns de puternic incat sa-l scuture bine, chiar sa-l faca sa-si piarda constiinta. Atacul este sub forma unei unde electrice galbene ce pleaca in corpul animalutului spre victima. Atacul este lent, nu instant.
Image
The Trilogy of healing - Nu există un link pentru obținere.

Hairpin 3002 - Nu există un link pentru obținere.

Dual sword - Nu există un link pentru obținere.

Până la rectificarea celor trei obiecte, acestea nu mai pot fi folosite. Restul este în ordine.

User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Donna » Sat Apr 22, 2017 2:07 pm

Am modificat cu detaliile cerute.

Crimson
Chūnin
Chūnin
Posts: 202
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:25 pm
Location: Bucuresti

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Crimson » Sat Apr 22, 2017 3:12 pm

Spoiler: Arată
Donna wrote:
ღ HEAVENLY CLASS ღ
Experienta:
Tehnici Permise: 8L / 6M / 3H

1 HIGH


~ABILITATEA PERSONAJULUI~ nivel high

tehnicile low copiate pot sa fie asumate fara antrenament, tehnicile mediu sunt copiate insa se pastreaza in tehnicile Ellei doar daca face antrenament pentru ele iar tehnicile High ale unui alt personaj nu pot sa fie copiate decat pentru cateva posturi.
Descoperirea puterilor a fost facuta si pe baza "consultatiilor private" de la spital viewtopic.php?f=61&t=254

Ella este capabila datorita virusurilor din corpul ei MG sa copieze abilitatea unui adversar direct din lupta fara antrenament. Aceasta abilitate este posibil de stapanit insa numai temporar si este copiata cu toate dezavantajele tehnicii adversarului adica va dura cat dureaza si pentru adversat si va avea aceleasi puncte slabe ca pentru adversat. In timpul luptei, dupa ce Ella poate vedea adversarul executand tehnica si face CONTACT cu el prin SANGE si MAGIE, aceasta poate sa copieze tehnica adverasului. Contactul trebuie doar facut, virusurile MG din corpul Ellei creaza un tot unitar, o baza de date pentru ella. Acestea pot sa dispara sau sa fie creati altii noi insa doar diminuaza putin eficacitatea abilitatii. Ar trebui sa-si piarda peste jumatate din sange pentru a nu-si putea folosi abilitatea. Prin incercare Ella poate copia si baza de functionare a unor obiecte magice. Adica asa cum pergamentele pot oferii informatiile de baza pentru evolutia unei tehnici asa poate sa isi puna Ella folosindu-si MG pentru copiere. Tehnica se bazeaza pe observare minutioasa.
Arme/Obiecte: 4 obiecte permise intr-o lupta
Nume Obiect: INEL 52461
Posesorul acestui inel se poate face invizibil. In timp ce este invizibil nu-si poate folosi tehnicile/puterile/alte obiecte magice.
ImageNume Obiect: EPIDOT
Descriere:
- este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- cu acesta se poate invoca un inger
- ingerul are aripi
- ingerul poate controla vremea pentru 4 posturi la nivel normal (poate face sa ploua, sa fie cald, sa ninga linistit, toate acestea in cantitati normale, )
Image

Nume obiect: Rubin Crimson
Descriere: - este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- abilitatea rubinului Crimson se numeste "Kagune"
- acestea nu au forta de a distruge sau rani
- dar daca adversarul este atins de 3 ori de oricare dintre cele 4 brate 20% din energia adversarului este absorbita si transferata catre atacator
- pot fi taiate si nu se mai pot regenera pana la urmatoarea lupta (cand intri in alt topic)
Image

Nume obiect: Labuta de iepuras
Descriere: Este un pandantiv ce are drept abilitate invocarea unui iepure ce are o inaltime de 70cm, cantareste 40kg si depaseste forta bruta a unui om normal.
Image
Obiecte primite la avansare:
Avansare la LOW -> The Trilogy of healing
Descriere Obiect Dorit: Se consuma dupa 3 utilizari

Abilitatea trilogiei: Daca se consuma deodata toate culorile de cristale (asta presupune ca toate sa fie active in acel subiect) , utilizatorul primeste sansa de a afecta viitorul pentru un post. Ex: Daca personajul meu afla ca va fi lovit si nu poate sa se fereasca, consumand toate cristalele poate sa "sara" peste o lovitura a adversarului. Echivalentul unei super viteze de reactie in care actiunea aversarului se deruleaza lent si o poate "fenta"

Abilitati separate:
 1. -Albastru regenereaza 25% magie. Efectul cristalelor albastre se resimte dupa un post.
  -Cristalele galbene ofera unei singure viitoare tehnici un efect cu 25% mai mare.
  -Blood powder(cristalele roz) regenereaza 50% viata dar timp de trei posturi cat se regenereaza viata nu se poate folosi nici o tehnica/abilitate.
  (Verde este folositor doar cand se foloseste abilitatea trilogiei. In rest este doar un lichid verde frumos ^^ )
Trilogia necesita un nivel low pentru ca implica doar bautul lor si fiecare culoare are un mare inconvenient luat separat in plus:
Intr-o lupta se poate folosi doar UNU dintre acestea. Daca folosesti unul dintre ele, acesta devine inactiv pana se consuma restul. Ex: daca folosesc regenerarea magiei intr-un subiect va trebui sa le folosesc pe restul in alte subiecte pana sa pot reveni la magie. Iar abilitatea trilogiei nu este posibila daca unul este inactiv.

Image


Avansare la HIGH -> Hairpin 3002

Descriere Obiect Dorit: Este un ac de par vrajit care ofera utilizatorului sansa de a se conecta la fortele naturii putand sa formeze din radacinile copaciilor invocate sau din alte elemente ale naturii o "inchisoare" care blocheaza oponentul pentru minim 2 posturi. El poate sa foloseasca inca abilitatiile in timpul acesta.
Abilitate de imobilizare
Image

Avansare la Heavenly Class-> Dual sword

Descriere: Este vorba de un set de doua sabii: Sabia neagra reprezentand binele iar sabia alba reprezentand raul.
Abilitatea lor:Cand sunt activate, sabia alba poate capta atacurile magice ale oponentului trimitandu-le spre sabia neagra care le poate intoarce oponentului. Sabia alba poate captura atacuri timp de doua posturi iar sabia neagra este activa atata timp cat exista magie captata de intors spre oponent.
Pot capta echivalentul a doua tehnici low sau una medie. O tehnica high ar fi captata pe jumatate, urmand sa suporte caracterul restul de daune.
Pot sa fie folosite ca sabii normale.
Image
Alte obiecte:
Doua cutite: Image Sunt doua cutite care se diferentiaza prin manerul de fier. Cutitele au dimensiunea de 10 cm putand sa fie ascunse in palma. Ele au utilizarea de a taia.
Carte demonica: Image
Este o carte de tehnici din care Ella isi invata antrenamentele. Carte se deschide oricui atata timp cat ii ofera cateva picaturi de sange. Este destinata numai citirii.
Arc cu 12 sageti Image
Este un arc de aproximativ 50 cm avand aspectul exact ca in poza. Pentru constructia sa Ella a dat la schimb un cristal fluorescent. Astfel ca sagetile in loc de varfuri din metal sau piatra au acel cristal. Se comporta insa la fel ca sagetiile normale fiind o imbunatatire mai mult estetica. Detaliile strategice vor fi imbunatatite in urma unui antrenament. Momentan se poate descurca sa nimereasaca bine tinta (80 %) insa de la o distanta de pana in 50 m. Antrenament
Image
Animale:
Nume Obiect: PISICA
Aceasta pisica foloseste atacuri electrice. Voltajul nu este indeajuns de puternic incat sa ucida o persoana, dar este de ajuns de puternic incat sa-l scuture bine, chiar sa-l faca sa-si piarda constiinta. Atacul este sub forma unei unde electrice galbene ce pleaca in corpul animalutului spre victima. Atacul este lent, nu instant.
Image
Subiect verificat.

User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Donna » Fri May 12, 2017 5:51 pm

Am adaugat meseria de croitor, am corectat rangul cu cel actual si am pus obiectul primit la ultima avansare.

Crimson
Chūnin
Chūnin
Posts: 202
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:25 pm
Location: Bucuresti

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Crimson » Fri May 12, 2017 5:56 pm

Spoiler: Arată
Donna wrote:
ღ GOD CLASS ღ
Meserii complexe: Croitor
Experienta:
Tehnici Permise: 8L / 6M / 3H

1 HIGH


~ABILITATEA PERSONAJULUI~ nivel high

tehnicile low copiate pot sa fie asumate fara antrenament, tehnicile mediu sunt copiate insa se pastreaza in tehnicile Ellei doar daca face antrenament pentru ele iar tehnicile High ale unui alt personaj nu pot sa fie copiate decat pentru cateva posturi.
Descoperirea puterilor a fost facuta si pe baza "consultatiilor private" de la spital viewtopic.php?f=61&t=254

Ella este capabila datorita virusurilor din corpul ei MG sa copieze abilitatea unui adversar direct din lupta fara antrenament. Aceasta abilitate este posibil de stapanit insa numai temporar si este copiata cu toate dezavantajele tehnicii adversarului adica va dura cat dureaza si pentru adversat si va avea aceleasi puncte slabe ca pentru adversat. In timpul luptei, dupa ce Ella poate vedea adversarul executand tehnica si face CONTACT cu el prin SANGE si MAGIE, aceasta poate sa copieze tehnica adverasului. Contactul trebuie doar facut, virusurile MG din corpul Ellei creaza un tot unitar, o baza de date pentru ella. Acestea pot sa dispara sau sa fie creati altii noi insa doar diminuaza putin eficacitatea abilitatii. Ar trebui sa-si piarda peste jumatate din sange pentru a nu-si putea folosi abilitatea. Prin incercare Ella poate copia si baza de functionare a unor obiecte magice. Adica asa cum pergamentele pot oferii informatiile de baza pentru evolutia unei tehnici asa poate sa isi puna Ella folosindu-si MG pentru copiere. Tehnica se bazeaza pe observare minutioasa.
Arme/Obiecte: 4 obiecte permise intr-o lupta
Nume Obiect: INEL 52461
Posesorul acestui inel se poate face invizibil. In timp ce este invizibil nu-si poate folosi tehnicile/puterile/alte obiecte magice.
ImageNume Obiect: EPIDOT
Descriere:
- este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- cu acesta se poate invoca un inger
- ingerul are aripi
- ingerul poate controla vremea pentru 4 posturi la nivel normal (poate face sa ploua, sa fie cald, sa ninga linistit, toate acestea in cantitati normale, )
Image

Nume obiect: Rubin Crimson
Descriere: - este doar unul
- prin utilizare, posesorul dobandeste o abilitate
- abilitatea rubinului Crimson se numeste "Kagune"
- acestea nu au forta de a distruge sau rani
- dar daca adversarul este atins de 3 ori de oricare dintre cele 4 brate 20% din energia adversarului este absorbita si transferata catre atacator
- pot fi taiate si nu se mai pot regenera pana la urmatoarea lupta (cand intri in alt topic)
Image

Nume obiect: Labuta de iepuras
Descriere: Este un pandantiv ce are drept abilitate invocarea unui iepure ce are o inaltime de 70cm, cantareste 40kg si depaseste forta bruta a unui om normal.
Image
Obiecte primite la avansare:
Avansare la LOW -> The Trilogy of healing
Descriere Obiect Dorit: Se consuma dupa 3 utilizari

Abilitatea trilogiei: Daca se consuma deodata toate culorile de cristale (asta presupune ca toate sa fie active in acel subiect) , utilizatorul primeste sansa de a afecta viitorul pentru un post. Ex: Daca personajul meu afla ca va fi lovit si nu poate sa se fereasca, consumand toate cristalele poate sa "sara" peste o lovitura a adversarului. Echivalentul unei super viteze de reactie in care actiunea aversarului se deruleaza lent si o poate "fenta"

Abilitati separate:
 1. -Albastru regenereaza 25% magie. Efectul cristalelor albastre se resimte dupa un post.
  -Cristalele galbene ofera unei singure viitoare tehnici un efect cu 25% mai mare.
  -Blood powder(cristalele roz) regenereaza 50% viata dar timp de trei posturi cat se regenereaza viata nu se poate folosi nici o tehnica/abilitate.
  (Verde este folositor doar cand se foloseste abilitatea trilogiei. In rest este doar un lichid verde frumos ^^ )
Trilogia necesita un nivel low pentru ca implica doar bautul lor si fiecare culoare are un mare inconvenient luat separat in plus:
Intr-o lupta se poate folosi doar UNU dintre acestea. Daca folosesti unul dintre ele, acesta devine inactiv pana se consuma restul. Ex: daca folosesc regenerarea magiei intr-un subiect va trebui sa le folosesc pe restul in alte subiecte pana sa pot reveni la magie. Iar abilitatea trilogiei nu este posibila daca unul este inactiv.

Image


Avansare la HIGH -> Hairpin 3002

Descriere Obiect Dorit: Este un ac de par vrajit care ofera utilizatorului sansa de a se conecta la fortele naturii putand sa formeze din radacinile copaciilor invocate sau din alte elemente ale naturii o "inchisoare" care blocheaza oponentul pentru minim 2 posturi. El poate sa foloseasca inca abilitatiile in timpul acesta.
Abilitate de imobilizare
Image

Avansare la Heavenly Class-> Dual sword

Descriere: Este vorba de un set de doua sabii: Sabia neagra reprezentand binele iar sabia alba reprezentand raul.
Abilitatea lor:Cand sunt activate, sabia alba poate capta atacurile magice ale oponentului trimitandu-le spre sabia neagra care le poate intoarce oponentului. Sabia alba poate captura atacuri timp de doua posturi iar sabia neagra este activa atata timp cat exista magie captata de intors spre oponent.
Pot capta echivalentul a doua tehnici low sau una medie. O tehnica high ar fi captata pe jumatate, urmand sa suporte caracterul restul de daune.
Pot sa fie folosite ca sabii normale.
Image

Avansare la God Class-> Inelul 3011
Descriere: Inelul ofera posesorului abilitatea de a lua o alta infatisare o data pe subiect.
Infatisarea pe care o ofera inelul Image
Inelul Image
Alte obiecte:
Doua cutite: Image Sunt doua cutite care se diferentiaza prin manerul de fier. Cutitele au dimensiunea de 10 cm putand sa fie ascunse in palma. Ele au utilizarea de a taia.
Carte demonica: Image
Este o carte de tehnici din care Ella isi invata antrenamentele. Carte se deschide oricui atata timp cat ii ofera cateva picaturi de sange. Este destinata numai citirii.
Arc cu 12 sageti Image
Este un arc de aproximativ 50 cm avand aspectul exact ca in poza. Pentru constructia sa Ella a dat la schimb un cristal fluorescent. Astfel ca sagetile in loc de varfuri din metal sau piatra au acel cristal. Se comporta insa la fel ca sagetiile normale fiind o imbunatatire mai mult estetica. Detaliile strategice vor fi imbunatatite in urma unui antrenament. Momentan se poate descurca sa nimereasaca bine tinta (80 %) insa de la o distanta de pana in 50 m. Antrenament
Image
Animale:
Nume Obiect: PISICA
Aceasta pisica foloseste atacuri electrice. Voltajul nu este indeajuns de puternic incat sa ucida o persoana, dar este de ajuns de puternic incat sa-l scuture bine, chiar sa-l faca sa-si piarda constiinta. Atacul este sub forma unei unde electrice galbene ce pleaca in corpul animalutului spre victima. Atacul este lent, nu instant.
Image
Subiect verificat.

User avatar
Donna
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1566
Joined: Thu Feb 23, 2017 4:34 pm
Location: In lumea viselor
Username AK: Donna
Nume: Donatella Claire
Varsta: 21
Sex: Feminin
Rasa: MG(multis generis)
Rang: God Class

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Donna » Tue May 23, 2017 6:21 pm

Lucruri modificate:
1) Am pus apartenenta la o organizatie (cercul)
2) Am editat tehnicile/obiectele permise la ragul de god
3) Am editat categoria de credite
4) Am adaugat experienta ( cele scrise cu galben sunt cele adaugate in plus ) si am refacut totalul dupa noua modalitate de calcul
5) Am adaugat asul din trefla (obiect magic)
6) Am adaugat la inventar uniforma cercului si oul din misiunea de pasti si in plus am schimbat link-ul la cutite.
7) I-am adaugat o noua si micuta bucata de istorie bazata pe cum a afectat-o primul capitol al rpg
8) Am recorectat tehnicile (toate in afara de prima)

User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 721
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Re: [Tehnici]Donatella Claire

Post by Raikiri » Fri Jun 16, 2017 7:53 am

Subiect verificat. Frumoasă fișă.
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

Post Reply