Page 1 of 1

[[ Leeah Kathya Woods ]]

Posted: Wed Sep 11, 2019 1:09 pm
by Morphogenic
Nume si prenume:
Leeah Kathya Woods

Nickname:
Lee, Lili, Cait

Sexul:
feminin

Varsta:
20

Arma:
O baghetă prin intermediul căreia Leeah își folosește puterea. Spre deosebre de alti utilizatori ai magiei, Leeah nu-și poata folosi puterile fara a utiliza propriu-zis bagheta.
Este creată dintr-un material foarte dur și foarte rezistent pentru a nu se sparge atat de ușor. Materialele utilizate în realizarea ei sunt necunoscute.
Spoiler: Arată
Image
Abilitatea armei:
Scut --- abilitatea baghetei lui Leeah este de a crea un scut. Daca persoana asupra careia este aruncat scutul nu este atacata, acesta dispare in 2 minute (cinci posturi ale persoanei respective). Daca Persoana respectiva este atacata, scutul injumatateste puterea de atac si pe urma dispare.

Istorie si personalitate:
Dacă ar fi vorba să începem cu începutul, atunci trebuie cunoscut din start faptul că Leeah nu știe unde începe istoria familiei ei. Tot ce știe e că rădăcinile familiei ei sunt vechi, de dinaintea începerii războiului dintre oameni și creaturi. Știe ca nu s-a născut în Akihabara, dar că a crescut aici. Știe că parinții ei au venit aici la scurt timp după declanșarea haosului, căutând un loc cât de cât pașnic pentru fiica lor abia născută. Nu știe cum arată lumea în afara zidurile și nici ce fel de creaturi pândesc în exteriorul orașului. E o fire curioasă și încă de mică își dorea să ajungă Gardian de soi, să facă cinste numelui pe care-l poartă și familiei ei. Părinții ei sunt oameni ca oricare alții. Deși li s-a oferit ocazia de a deveni Gardieni, cei doi au refuzat de teamă. În drumul lor spre Akihabara, aceștia s-au întâlnit cu creaturi ce aproape ce au pus capăt vieții lor dacă Gardienii nu ar fi apărut la momentul oportun. Leeah duce o viață liniștită, plină de tot ceea ce și-a dorit, dominată de o curiozitate cum nu s-a mai văzut și de un spirit de aventură incredibil. Mereu a fost considerată unde dintre cele mai drăgălașe fete din oraș, dar asta nu înseamnă ca era și populară. Fiind o fire sociabilă, Leeah s-a înconjurat încă de mică de mulți oameni și prieteni, care între timp, de-a lungul anilor, au disparut încetul cu încetul. Știe pe derost poveștile despre vestaya, dar acestea n-o sperie deloc, ba din contră.

Imagine:
Spoiler: Arată
Urechile ei sunt normale.
Image

Re: [[ Leeah Kathya Woods ]]

Posted: Thu Sep 12, 2019 12:15 pm
by Raikiri
Acceptată, ai grijă ce faci cu bagheta aia, i'll be watching you
Spoiler: Arată