Page 1 of 1

Am sărit zidu'

Posted: Sun Sep 15, 2019 9:21 am
by Raikiri
Toți locuitorii orașului erau protejați de zidul ce stătea între ei și monștrii. Unii dintre ei se nășteau înăuntrul zidului și mureau de bătrânețe fără ca măcar să știe ce este în afara lui. Tot ce știau erau povești despre construirea zidului, despre lupte străvechi cu monștri și războaie, dar totul era tratat sub formă de fantezie, de mit, și totuși nimeni nu părăsea orașul. Într-o bună dimineață, fiind închis de când se născuse, Aloe dori să afle adevărul, adevărul părinților lui uciși de către preșupușii monștri cât și de adevărul întemnițării lor înăuntrul zidului, dorea niște răspunsuri. Așa că, ignorând atotștiutul citat "curioșii mor repede", ajunge la marginea zidului și începe să-l privească preț de câteva secunde. Nu era exagerat de înalt și nu părea nici foarte solid, se spunea totuși că zidul este protejat și de o vrajă foarte puternică, special creată doar pentru creaturile magice ce nu le permitea apropierea de către zid, oamenii fiind imuni la aceasta. Zeci de oameni făceau cu schimbul 7/24 ore pentru a menține activă această vrajă. Nimeni nu știa prea multe, foarte multe dintre ele erau zvonuri și câte o știre aruncată într-un ziar local din când în când. Oamenii aveau cam tot ce aveau nevoie înăuntrul zidului, nu duceau lipsă de nimic, tehnologia îi ajuta să ducă o viață decentă, așa că, de ce să te stresezi cu prea multe întrebări?
Se apropie de zi, îl pipăie, merge puțin de-a lungul lui și în acest timp, caută o cale de ieșire.

ooc: topic privat

Re: Am sărit zidu'

Posted: Sun Sep 15, 2019 9:36 am
by Morphogenic
Leeah știa prea bine cât de periculos era în afara. În mod oficial nu trecuse niciodata de partea cealaltă a zidului. În mod neoficial povestea stătea altfe. Avuse noroc de fiecare data cand ieșise din oraș și nu se întalnise vreodata cu vreo creatură care să-i pună viața în pericol. Oricum nu mergea prea departe. Găsise un loc liniștit în care îi plăcea să deseneze.
Îmbrăcată cât de cât adecvat pentru o ieșire în afara zidului, Leeah se apropie de acesta căutând spărtura din zid. Acolo, magia ce apărare era mai slabă, dar chiar și așa alarma tot se activa. Îi scoase bagheta, o învârti scurt. În jurul ei apăru un scut. Fără să stea prea mult pe gânduri, trecu prin spărtură în liniște.

OUTFIT

Re: Am sărit zidu'

Posted: Sun Sep 15, 2019 9:44 am
by Raikiri
Mergând de-a lungul zidului, Aloe găsește o gaură în zid unde magia era mai slabă. Se apropie și privește prin ea. Ce să vezi!!!!! Tânăra domnișoară de la bar care bea cafele la discreție fără să le plătească era deja de cealaltă parte a zidului. Aloe, mai speriat din fire, gândindu-se la ce e mai rău, nu stă pe gânduri și, împreună cu cel mai bun prieten al său, satârul, sar prin zid și părtrund în lumea neexplorată și periculoasă numită "în afara zidului". Grăbește pasul și o ajunge numaidecât pe fată din urmă, cu un gest grăbit și totuși fără să se gândească prea mult, o apucă pe fată de braț încercând s-o salveze de o primejdie încă inexistentă în momentul de față.
- Ai înnebunit? Unde te duci? Tu ai auzit măcar toate acele povești? Știi măcar riscurile la care te supui? Vrei să mori? Adică să-ți iasă sufletul din corp și d-astea?