Revista Anime Kage revine!!!

Post Reply
User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 738
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Revista Anime Kage revine!!!

Post by Raikiri » Wed Oct 18, 2017 4:26 pm

Salut dragi utilizatori ai forumului! Am un anunț de făcut, de fapt, Ari are un anunț de făcut. Cine este Ari? Ei bine, dacă nu o cunoașteți, vă pot spune că este o persoană minunată, sinceră, amabilă, super(women). Dacă nu mă credeți, puteți afla și singuri. O puteți găsi pe aici: Ari pe site, Ari pe forum, Ari pe facebook, Ari la piscină.
Ok, acum voi da copy/paste la anunț.
[center]Organizare revistă Anime Kage[/center]

Salutări. După ce am reuşit să primim sugestiile necesare şi să vedem cât de interesaţi aţi fi de un nou număr al revistei, iată că am venit cu o structură bine pusă la punct şi cu câteva detalii foarte importante.

În primul rând, fiecare articol trimis de voi va fi trimis la adresa [email protected], precizând în mesaj numele contului de pe site și secțiunea (secțiunile) la care participați. Puteţi opta pentru orice categorie de mai jos, însă precizez (şi este foarte important!) că se va face selecţia celor mai bune articole în cazul în care există mai multe pe aceeaşi temă. Dorim să fiţi serioşi, responsabili, să scrieţi cu atenţie, asumat, bine documentat, cât se poate de corect din punct de vedere gramatical.

Tot în acelaşi context, aceasta este structura oficială a revistei, cu tematica articolelor pe care le puteți scrie. V-am precizat câteva aspecte definitorii la fiecare secțiune în parte și vă rog să țineți cont de ele. Pentru orice nelămurire, vă invit să mă contactați prin mesaj pe profil sau prin mesaj privat pe chat.

*După cum am precizat și în structură, dacă aveți un articol care nu se potrivește tematicii prezentate, dar care vi se pare interesant, ni-l puteți trimite. Dacă va fi generos și bine realizat, va apărea în revistă fără nicio problemă. Structura este flexibilă într-o oarecare măsură.

În afară de structura prezentată, vom avea și câteva articole care necesită votul vostru, pentru care am creat deja sondajele la care votul va fi deschis până la începutul lunii decembrie. Astfel că, avem două sondaje:

1. Sondajul pentru membrii de echipă pe care îi doriți intervievați în numărul care va apărea. Vă rugăm să îi votați pe cei despre care ați vrea să aflați mai multe lucruri.

2. Sondajul cu cele mai dorite serii din sezonul de iarnă. Acest sondaj are mai mult scop informativ. Am vrea să știm de la voi ce serii doriți să apară, spre a acționa în consecință. Am selectat (credem noi) cam toate seriile care vor începe odată cu ianuarie 2018. Spor la vot.

În al treilea rând, important pentru persoanele doritoare să ajute cu partea de editare/așezare în pagină în Photoshop, vă rog să luați legătura cu mine dacă doriți să ajutați în acest segment. Eu vă voi testa și vom decide ulterior dacă putem lucra împreună pe partea grafică sau nu.

Și nu în ultimul rând, am două mari rugăminți și întrebări pentru voi:

1. În comentarii la această știre, vă rog să vă oferiți părerea sinceră legată de site și de echipa noastră. Cele mai obiective și bine formulate comentarii vor ajunge în revistă.

2. Tot în comentarii, vă rog să scrieți numele unui user (fie din echipă, fie un user activ, responsabil) care v-a atras atenția atât prin munca depusă, cât și prin activitatea în comentarii sau în interacțiunea cu alți utilizatori. Cel mai votat va ajunge USER DE REVISTĂ și va primi un interviu în revista noastră. Votați cu spor! Și dacă doriți, argumentați-vă alegerea.


Știu că am scris mult, dar e o știre de sine stătătoare, deoarece vreau să cunoașteți mai tot contextul în care se desfășoară lucrul la revistă de data aceasta.
Important: cei care vor participa la redactare/editare, vor fi recompensați cu o medalie specială pe contul de pe site. Și le vom fi veșnic recunoscători.

În continuare și cu mult drag, spor la treabă!
Vă aștept articolele, iar dacă aveți orice fel de nelămurire legată de redactarea lor, de structură etc. contactați-mă fără probleme! Mulțumesc.
Știrea originală o găsiți la acest link (click)
Pace și iubire!
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

orochimaru
Academy Student
Academy Student
Posts: 10
Joined: Wed Apr 25, 2018 12:35 pm
Username AK: ofochimaru

Re: Revista Anime Kage revine!!!

Post by orochimaru » Wed Apr 25, 2018 12:44 pm

de unde se poate cumpara revista anime kage?

User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 738
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Re: Revista Anime Kage revine!!!

Post by Raikiri » Thu Apr 26, 2018 1:15 pm

orochimaru wrote:de unde se poate cumpara revista anime kage?
Revista este distribuita gratuit in format electronic. O poti gasi aici: https://anime-kage.site/ak/manga/revista-anime-kage
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

Post Reply