[[ Leeah Kathya Woods ]]

Locked
User avatar
Morphogenic
Moderator RPG
Moderator RPG
Posts: 1886
Joined: Fri Apr 14, 2017 11:07 am
Location: Hogwarts
Username AK: Morphogenic
Contact:

[[ Leeah Kathya Woods ]]

Post by Morphogenic » Wed Sep 11, 2019 1:09 pm

Nume si prenume:
Leeah Kathya Woods

Nickname:
Lee, Lili, Cait

Sexul:
feminin

Varsta:
20

Arma:
O baghetă prin intermediul căreia Leeah își folosește puterea. Spre deosebre de alti utilizatori ai magiei, Leeah nu-și poata folosi puterile fara a utiliza propriu-zis bagheta.
Este creată dintr-un material foarte dur și foarte rezistent pentru a nu se sparge atat de ușor. Materialele utilizate în realizarea ei sunt necunoscute.
Spoiler: Arată
Image
Abilitatea armei:
Scut --- abilitatea baghetei lui Leeah este de a crea un scut. Daca persoana asupra careia este aruncat scutul nu este atacata, acesta dispare in 2 minute (cinci posturi ale persoanei respective). Daca Persoana respectiva este atacata, scutul injumatateste puterea de atac si pe urma dispare.

Istorie si personalitate:
Dacă ar fi vorba să începem cu începutul, atunci trebuie cunoscut din start faptul că Leeah nu știe unde începe istoria familiei ei. Tot ce știe e că rădăcinile familiei ei sunt vechi, de dinaintea începerii războiului dintre oameni și creaturi. Știe ca nu s-a născut în Akihabara, dar că a crescut aici. Știe că parinții ei au venit aici la scurt timp după declanșarea haosului, căutând un loc cât de cât pașnic pentru fiica lor abia născută. Nu știe cum arată lumea în afara zidurile și nici ce fel de creaturi pândesc în exteriorul orașului. E o fire curioasă și încă de mică își dorea să ajungă Gardian de soi, să facă cinste numelui pe care-l poartă și familiei ei. Părinții ei sunt oameni ca oricare alții. Deși li s-a oferit ocazia de a deveni Gardieni, cei doi au refuzat de teamă. În drumul lor spre Akihabara, aceștia s-au întâlnit cu creaturi ce aproape ce au pus capăt vieții lor dacă Gardienii nu ar fi apărut la momentul oportun. Leeah duce o viață liniștită, plină de tot ceea ce și-a dorit, dominată de o curiozitate cum nu s-a mai văzut și de un spirit de aventură incredibil. Mereu a fost considerată unde dintre cele mai drăgălașe fete din oraș, dar asta nu înseamnă ca era și populară. Fiind o fire sociabilă, Leeah s-a înconjurat încă de mică de mulți oameni și prieteni, care între timp, de-a lungul anilor, au disparut încetul cu încetul. Știe pe derost poveștile despre vestaya, dar acestea n-o sperie deloc, ba din contră.

Imagine:
Spoiler: Arată
Urechile ei sunt normale.
Image
Image
Image
Spoiler: Arată
Image

User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 738
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Re: [[ Leeah Kathya Woods ]]

Post by Raikiri » Thu Sep 12, 2019 12:15 pm

Acceptată, ai grijă ce faci cu bagheta aia, i'll be watching you
Spoiler: Arată
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

Locked