Estur Biorn

Post Reply
User avatar
Dan_P
Jucător RPG
Jucător RPG
Posts: 9
Joined: Wed Jul 31, 2019 1:29 pm
Username AK: PolarDBear

Estur Biorn

Post by Dan_P » Thu Sep 12, 2019 1:28 am

Nume si prenume: Estur Biorn

Nickname: -

Sexul: Masculin

Varsta: 45

Arma: Leviathan Axe
Spoiler: Arată
https://imgur.com/cj5U4dG
Un topor stravechi dat din generatie in generatie de catre familia de razboinici Estur. Toporul este foarte vechi dar rezista foarte bine trecerii timpului, acesta fiind facut din materiale extrem de rare unele chiar necunoscute.

Abilitatea armei: Toporul foloseste magie neagra, acesta sporind abilitatile utilizatorului atunci cand da de sangele adversarului, iar cu cat mai mult sange primeste toporul cu atat mai multa putere ii da utilizatorului in timpul luptei. Daca toporul nu este "hranit" macar cu 5 litri de sange la 3 zile, acesta incepe sa goleasca utilizatorulu de energie, acest proces neputand fi oprit in nici-un fel.

Istorie si personalitate: Biorn vine dintr-o mare familie de razboinici dintr-un oras indepartat de Akihabara unde a crescut alaturi de bunicul lui care l-a invatat istoria neamului lui si multe altele. Inainte sa moara, bunicul lui i-a dat mostenirea familiei, un topor plin de magie neagra, apoi l-a trimis in Akihabara spunandu-i sa-l caute pe barmanul Aros din centrul orasului, care era un bun prieten de-al tatalui lui Biorn inca din copilarie. Acesta ajunge in oras si dupa o zi de hoinarit pe strazi reuseste cu ajutorul localnicilor sa-l gaseasca pe Aros. Au trecut 25 de ani de la sosirea lui Biorn in Akihabara iar acesta credea ca va duce o viata linistita pana cand zilele i se vor termina, dar aceasta liniste s-a dus odata cu inceputul razboiului dintre oameni si vestaya. Acesta era o fire deschisa si avea multi prieteni, dar cand vestaya au atacat si a fost nevoit sa lupte a folosit toporul lasat mostenire care fiind plin de magie neagra a incercat sa il schimbe pe Biorn tranfarmandu-l intr-un luptator nemilos si insetat de sange, dar vointa puternica a acestuia nu a permis magiei negre sa il controleze, totusi se vedea cu ochiul liber ca Biorn nu mai era acelasi om ca inainte, devenind mai retras, isi pierdea cumpatul mai repede si avea momente in care i se cunostea placerea de a ucide de pe fata cand se lupta cu vestayeni.

Imagine:
Spoiler: Arată
https://imgur.com/ittnZ1W

User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 738
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Re: Estur Biorn

Post by Raikiri » Thu Sep 12, 2019 12:21 pm

Acceptat.
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

Post Reply