Tifa J. Hirano

Post Reply
User avatar
Lexy
Jucător RPG
Jucător RPG
Posts: 2410
Joined: Thu Mar 09, 2017 4:20 pm
Location: Somewhere
Username AK: LexyChan
Nume: Kitsune
Varsta: 16
Sex: Feminin
Rasa: Demon vulpe
Rang: Heavenly Class

Tifa J. Hirano

Post by Lexy » Thu Sep 12, 2019 1:51 pm

Nume si prenume: Tifa J. Hirano
Nickname: Iris
Sexul: Feminin
Varsta: 20

Arma: Clarent
Spoiler: Arată
Image
Abilitate: Teleport

Tifa isi arunca sabia in jur de 5-7 metri departare, la contactul cu pamantul Tifa se teleporteaza in locul respectiv. Aceasta nu poate sa-si foloseasca abilitatea de 2 ori consecutiv (pauza de minim 3 posturi) sau pe alta persoana.

Istorie si personalitate:

Familia Hirano au devenit foarte cunoscuti dupa ce au ajutat in construirea orasului Akihabara si pentru fizicul foarte evident: blonzi, ochi verzi si folosirea constanta a sabiilor. Fiecare membru si-a sacrificat viata ca Gardieni pentru securitatea orasului primind numele de Ingerii Akihabarei sau Florile Akihabarei (semnatura familiei fiind o floare de mac pe omoplat) dupa outbreak-ul monstrilor. Inainte erau negustori si avea mare influenta asupra marketului. In urma cu 20 de ani cea mai tanara membra a familiei a fost nascuta sub numele de Tifa Hirano. Tanara a devenit usor oaia neagra a familiei cu parul ei negru ca noaptea si ochii albastrii ca cerul intr-o zi fara nori. Tifa si-a trait marea parte din viata in umbra surorii ei mai mare, Melody, care era adorata de familia ei. Melody era un copil model: cu 8 ani mai mare decat Tifa, top student, Gardianul perfect de mica adorand ideea de a deveni un Gardian. In schimb Tifa nu a avut un scop in viata, decat ce parintii ei voiau din ea, si ea facea cum voiau ei. A mers la o scoala privata, a incercat sa fie top student ca sora ei, chiar daca nu a reusit si planuieste sa devina un Gardian pentru a mentine numele familiei. Dupa ce Tifa a implinit 16 ani, Melody a murit intr-o lupta cu un vestaya, iar parintii ei au murit de batranete in urmatorii 2 ani, lasand-o pe Tifa de una singura. In memoria lui Melody, Tifa foloseste sabia care a mostenit-o dupa moartea surorii ei.

Lipsa atentiei parintilor ei a lasat-o pe Tifa cu multa libertate. A fost o tanara rebela, nu se imbraca acordat, si-a facut piercing-uri si tatuaje si mereu a dorit sa calatoreasca in afara Akihabarei chiar daca nu a avut sansa dupa outbreak-ul monstrilor. Tifa e o fire curioasa, in cautarea unui scop in viata in afara de a fi viitor Gardian si sa descopere ce exista dupa peretii uriasi de ciment.

Imagine:
Spoiler: Arată
Image
Extra information:
Spoiler: Arată
Piercings:
Image

Tatuaj:

Image
Image
Sometimes you just gotta relax.

User avatar
Raikiri
Admin
Admin
Posts: 738
Joined: Fri Jan 27, 2017 5:32 pm
Username AK: Chronos
Nume: Garen Gray
Varsta: 14
Sex: Masculin
Rasa: Hunter

Re: Tifa J. Hirano

Post by Raikiri » Thu Sep 12, 2019 2:33 pm

Acceptată.
Regulamentul forumului AK
Profil pe site
MAL
Pentru orice intrebare, nelamurire, contactati-ma pe PM sau pe chat (nume: Raikiri)
Personaj secundar: Yuri Paipo
Spoiler: Arată
Image

Post Reply